A Nemzetek Ligájából ténylegesen csak csoportgyőztesek kerülhetnek a 2026-os VB pótselejtezőbe, vagy a magasabb osztályok 2. és 3. helyezettjei előzik az alacsonyabb osztályok csoportgyőzteseit?
A Magyarvalogatott.hu-tól kaptam az alábbi részletes választ, melyet ezúton is köszönök szépen.
"Szóval: a négy legjobb NL-csoportgyőztes akkor kerül be a pótselejtező körbe, ha nem sikerül elcsípnie az első két hely valamelyikét a vb-selejtezős csoportban. Ha nincs négy ilyen, akkor ezeket a helyeket feltöltik a rangsorban mögöttük legjobb eredményekkel rendelkező NL-csoportgyőztesek közül - függetlenül attól, hogy melyik divízióban nyertek csoportot, persze a sorrend azért itt is A-B-C-D.
Észak-Macedónia vagy Wales szinte biztos, Norvégia sanszos, Észak-Írországnak is csurranhat-cseppenhet egy hely, és Moldovának valamint San Marinonak egész komoly esélyei vannak így pótselejtezni - no és azoknak sem rossz, akik utóbbi kettőt kapják a playoff-körben. 🙂
Mi most annyira nem bízhatunk az NL-ben, mert előttünk van még a rangsorban Skócia is. Sok papírformának borulnia kellene ahhoz, hogy ennek köszönhetően kerüljünk be a playoff-ágba, többet között a mi csoportunkban is."
Kapcsolódó kérdések:
Sok helyen olvasom hogy naturálba ez esélytelen. Mert ha száraz akarsz lenni akkor gyenge leszel plusz kicsi, pulcsiban azt se veszik észre hogy edzel. De ha erős akarsz lenni nagyobb karokkal akkor meg a tzs-d is emelkedni fog, és zsírosabb leszel. Nincs aranyközépút....
Ami pont megfelelő módon edzi a szívet, nem terheli túl azt, de fejleszti, megfelelő szinten tartja az állóképességet és a tüdőt is "átmozgatja". Ezen túl átmozgatja a vázizomzatot és javítja a tartást is. Ami ellensúlyozza az ülő életmódot. Évezredeken keresztül...
Én is nő vagyok nem sportolok semmit alapvetően vékony vagyok, csak a kanapéfenekemet szeretném helyrehozni XD... Elsősorban azon nők tapsztalára lennék kíváncsi akik egyszerűbb gyakorlatokkal elértek, hogy egy idő után kerek fenekük lett.. Láttam én már sok tippet...
Ugye a computer-em 1008 kalóriát ír, viszont ez szerintem pontatlan, mert semmilyen adatot nem adtam meg magamról még.17 éves fiú vagyok, kb. 100 kg és 179 cm.Illetve azt fontos belekalkulálni, hogy végig terepen történt az edzés mountain bike-al. Szintkülönbség alig...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!