Szoknak még fújni a bírok egy labdarúgó mérkőzésen közvetett szabadrúgást (a 16son belül)?
Figyelt kérdés
Tudom hogy valamikor a közvetett szabadrúgást többnyire akkor ítélt a bíró, ha véletlen kéz volt (most ezért is 11es jár) vagy a direkt hazaadásnál... azt nem tudom hogy oldják manapság, de már nagyon rég láttam közvetett szabadrúgást..szokás még? és ha igen, mikor és miért adják meg?ápr. 15. 23:04
1/5 anonim 

válasza:

A magyar-holland Nemzetek Ligája mérkőzésen ítélt a hollandoknak közvetett szabadrúgást a bíró szabálytalanul elvégzett kirúgás miatt.
2/5 anonim 

válasza:

Valóban ritka, de szoktak. Lasd 1es, ahol egy kétszerérintés történt. Hazaadás talán a leggyakrabbi.
3/5 anonim 

válasza:

Leggyakoribb pelda a les. Csak errol nem szoktak mondani hogy kozvetett mivel igencsak komoly vallalkozas lenne rogton kapura rugni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!