Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szerinted Shaq és Olajuwon...

Szerinted Shaq és Olajuwon beférne egy All time NBA csapatba ?

Figyelt kérdés
nov. 2. 18:45
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha csak 5 embert nézünk, akkor mindkettő tuti nem. Shaq maga volt az erő és a mindent elsöprő dominancia, főleg fiatal korában, míg Olajuwon hozzá viszonyítva egy jóval kifinomultabb és képzettebb center volt. A két embert egy csapatban nem igazán lehetne jól használni, mert mindketten a tipikus centerek voltak. Max. szerintem Olajuwon-t lehetne max. 4-esbe rakni, de Shaq nem volt olyan képzett, hogy ne centert játszon. Alltime center poszton szerintem sokan inább Chamberlain-t mondanák a kettő említett helyett. De ő más érában játszott, mint Shaq és Olajuwon. Bár sokan elfelejtik, még akkor Jabbar-t, aki meg korszakalkotó volt a dobásával és ugye Bill Russel-ről meg ne is beszéljünk a 11 bajnoki címével...nehéz dolog ez , de szerintem sem Shaq sem Olajuwon nem férne be az Alltime csapatba.
nov. 3. 09:28
 2/2 anonim ***** válasza:
Nálam Shaq nem, Olajuwon viszont beférne.
nov. 3. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!