Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Mit szólsz, hogy az NB I-es...

Mit szólsz, hogy az NB I-es meccsek is az RTL+-ra kerülhetnek?

Figyelt kérdés
[link]
ápr. 17. 11:10
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
84%
Azt, hogy elment ezeknek az eszük, hogy NB I-et akarnak közvetíteni és még pénzt is adnának érte.
ápr. 17. 11:26
 2/16 anonim válasza:
96%
senki nem néz nb1et
ápr. 17. 12:14
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Sokan a BL meccsek miatt sem fizetnek elő a csatornára nem hogy az NB1 miatt,inkább megnézek egy összefoglalót
ápr. 17. 12:55
 4/16 anonim ***** válasza:
76%

Az várható volt, hogy a választások eredményének ismeretében bőven lesz változás a médiában, ezen belül a témánál maradva a sportmédiánál. Az NSO és az M4 is változhat, személyügyileg, hierarchiában, értékrendben és persze közvetítési jogokban is.

Ha ez így lesz, ez szerintem csak azt mutatja, hogy az új kormány nem kíván annyi felesleges kiadást a magyar sportban a közvetítési jogokra.

Persze kérdés, hogy oszlanak el majd a meccsek...

ápr. 17. 14:57
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Bele fog bukni az RTL. Már most látszik, hisz a One "ingyen" osztja a kódokat az RTL+ premiumra tévé előfizetés mellé, szóval már azt legalább belátták, hogy önmagában a kutyának sem kell. A magyar foci pár ezer új előfizetőt bevonzhat, ha a megfelelő csapatok meccseinek jogait szerzik meg, de az üzemeltetés sokkal többe kerül.
ápr. 17. 16:12
 6/16 anonim ***** válasza:
27%
Ha valamelyik csatornájukon adják a meccseket akkor lehet sokan nézik de ezért a hulladék bajnokságért legfeljebb a nagyon fanatikusak fognak fizetni pluszban. Amúgy ehhez semmi köze nincs az új kormánynak, Orbánék eleve egy évre kötötték meg a szerződéseket tavaly, belekalkulálták hogy elbukhatják a választásokat mert három évre szokták megkötni és nem egyre. Amúgy az M4-en is nyomták a propagandájukat, magyar válogatott mikor játszott nem nagyon lehetett negatív kritikát megfogalmazni velük szemben ami egy vicc volt.
ápr. 17. 17:20
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Én bár sajnálom, hogy a bayern-real meccset nem láttam, de biztos nem fogok előfizetni rá, az NB1 miatt meg aztán főleg nem.
ápr. 17. 18:45
 8/16 anonim ***** válasza:
39%
Az első kommentátor már meg is van, Menczer Tamás :D
ápr. 17. 20:40
 9/16 anonim ***** válasza:
0%

"Bouadla, hol vagy?"

ápr. 17. 21:19
 10/16 MDaniel98 ***** válasza:
100%
Az sokkal jobban idegesít, hogy BL nincs, de ha ezért nem fogok előfizetni, akkor az NB I-ért biztos hogy nem.
ápr. 18. 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Hogyan kerűlhetnék később nagyobb csapatba?

Megye.2-ben játszom, és úgy gondolom hogy elég jó vagyok. 1 - 2 év núlva viszont szeretnék már nagyobb "ligában" játszani, Megye.1, NB3. Milyen csapatoknál kée majd felvételizni? 13F (elnézést kérek ha kicsit hülyén fogalmaztam)

Hogyan kerülhetnek be egy foci klubba külföldön vagy egy nagyobb magyar klubba vagy egy Akadémiára?

13 éves vagyok most leszek 14.Most 6. éve járok focizni jól megy de szeretnék jobban fejlődni és egy nagyobb klubba bekerülni. De nincs ötletem hova amit meg külföldön néztem oda nem volt kiírva hogyan lehet bekerülni. Amennyit kell fizetni külföldön? Kell -e fizetni...

Hogyan kerülhetnék be egy profi kézilabda csapatba?

Profi kézilabda csapatba szeretnék be kerülni. Nem tudja valaki hogy hogyan? Kösz...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!