Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Mit szólsz, hogy az NB I-es...

Mit szólsz, hogy az NB I-es meccsek is az RTL+-ra kerülhetnek?

Figyelt kérdés
[link]
ápr. 17. 11:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Szánalmas, felháborító… Azt is hallani, hogy nem csak az RTL-en, de a SportTV-n, AMC meg a Spileren is közvetítenének ha ők nyerik meg a kiírást.

Már kezdik is ezzel szétverni a magyar sportot. Miért kell a jól bevált dolgokon változtatni?! Már több mint 10 éve az emberek kb. mindent is ingyenesen az M4-en meg a többi alcsatornáin néztek(M4Sport+, Duna World, Duna stb) telefonokon, tableten, PC-n, tableten. Nem csak focit, hanem olimpia, kézi, kosár, vízilabda stb.. Mi lesz ha azokat is átvinnék? Magyarország előre megy nem hátra..aha

Aki nézni akarja, annak muszáj lesz a TV előtt görnyedni, mint a régi 2010 előtti időkben.

ápr. 18. 20:39
 12/16 A kérdező kommentje:

A felsorolt csatornáknak is van már online közvetítése. Amúgy meg valszeg jobban járna az állam is, ha nem közpénzből finanszíroznák a közvetítést, hanem mondjuk az RTL vagy az AMC fizetne érte.

ápr. 18. 20:44
 13/16 anonim ***** válasza:
Az Olimpia most is megy az Eurosporton és nagyrészt pont ugyan az ami a köztévén, csak nem kapcsolnak át a magyarokra 1-2 percre. Amíg elérhető tévében addig nem érdekel melyik csatorna adja, csak ne streaming legyen, mert ahhoz túl új eszközök kellenek amit rendszeresen cserélni kell. Én viszont mindig öröklöm a régi tévéket, van okos is, de már csak a YouTube megy rajta és az is baromi lassú. Netflix, HBO MAX, Disney nuku, RTL+ pláne nincs.
ápr. 18. 21:04
 14/16 anonim ***** válasza:
11-es Az ne zavarjon hogy az M4 sokszorosan túlárazva veszi meg a magyar bajnokságot a te adófizetői pénzedből. A Spíler TV2 csoporthoz tartozik, valószínűleg tőlük is elzárják a pénzcsapokat. Működjenek csak piaci alapon, ha nem megy akkor zárjanak be. Valószínűleg nem a közmédiában lesz mert mire megalakul az új kormány meg eldöntik mennyit fektetnek ebbe addigra elindul a bajnokság szóval Csányi eladja valakinek harmadannyiért mint amennyiért eddig az állam megvette.
ápr. 18. 21:18
 15/16 anonim ***** válasza:
56%
Pont hogy Viktor ver szét mindent és egy romhalmazt hagy maga után mert kisajátított mindent. Normális országban semmit nem befolyásol ki van kormányon mert nem az állam tulajdonában vannak a sportcsatornák és ha jön egy új kormány akkor nem kell átvariálni az egészet de itt igen. Remélem a Felcsút FC-je is megy vele együtt a süllyesztőbe.
ápr. 18. 21:23
 16/16 anonim ***** válasza:
Remélem hogy ez lesz az első lépés az M4 beszántásához. Meg úgy általában az MTVA felszámolásához, így 2026-ra már bőven bebizonyosodott hogy az égvilágon semmi szükség állami tévécsatornákra, csak a pénzt viszik és semmi hasznuk.
ápr. 19. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Hogyan kerűlhetnék később nagyobb csapatba?

Megye.2-ben játszom, és úgy gondolom hogy elég jó vagyok. 1 - 2 év núlva viszont szeretnék már nagyobb "ligában" játszani, Megye.1, NB3. Milyen csapatoknál kée majd felvételizni? 13F (elnézést kérek ha kicsit hülyén fogalmaztam)

Hogyan kerülhetnek be egy foci klubba külföldön vagy egy nagyobb magyar klubba vagy egy Akadémiára?

13 éves vagyok most leszek 14.Most 6. éve járok focizni jól megy de szeretnék jobban fejlődni és egy nagyobb klubba bekerülni. De nincs ötletem hova amit meg külföldön néztem oda nem volt kiírva hogyan lehet bekerülni. Amennyit kell fizetni külföldön? Kell -e fizetni...

Hogyan kerülhetnék be egy profi kézilabda csapatba?

Profi kézilabda csapatba szeretnék be kerülni. Nem tudja valaki hogy hogyan? Kösz...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!