válasza:Szánalmas, felháborító… Azt is hallani, hogy nem csak az RTL-en, de a SportTV-n, AMC meg a Spileren is közvetítenének ha ők nyerik meg a kiírást.
Már kezdik is ezzel szétverni a magyar sportot. Miért kell a jól bevált dolgokon változtatni?! Már több mint 10 éve az emberek kb. mindent is ingyenesen az M4-en meg a többi alcsatornáin néztek(M4Sport+, Duna World, Duna stb) telefonokon, tableten, PC-n, tableten. Nem csak focit, hanem olimpia, kézi, kosár, vízilabda stb.. Mi lesz ha azokat is átvinnék? Magyarország előre megy nem hátra..aha
Aki nézni akarja, annak muszáj lesz a TV előtt görnyedni, mint a régi 2010 előtti időkben.
A felsorolt csatornáknak is van már online közvetítése. Amúgy meg valszeg jobban járna az állam is, ha nem közpénzből finanszíroznák a közvetítést, hanem mondjuk az RTL vagy az AMC fizetne érte.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Megye.2-ben játszom, és úgy gondolom hogy elég jó vagyok. 1 - 2 év núlva viszont szeretnék már nagyobb "ligában" játszani, Megye.1, NB3. Milyen csapatoknál kée majd felvételizni? 13F (elnézést kérek ha kicsit hülyén fogalmaztam)
13 éves vagyok most leszek 14.Most 6. éve járok focizni jól megy de szeretnék jobban fejlődni és egy nagyobb klubba bekerülni. De nincs ötletem hova amit meg külföldön néztem oda nem volt kiírva hogyan lehet bekerülni. Amennyit kell fizetni külföldön? Kell -e fizetni...
Profi kézilabda csapatba szeretnék be kerülni. Nem tudja valaki hogy hogyan? Kösz...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!