Kapmiki21 kérdése:
Mlb-ben ez hogy van?
Figyelt kérdés
Egy befoglalt bázison álló ütő amikor a dobó dob odéplép a bázistól hogy a dobó ki tudja őt is ejteni. Hogy ne essen ki érinteni kell a bázispontot a labda érkezéséig. De mennyit kell odéplépnie 1m,2m,3m és azt ki ellenörzi. Mert csak nem mindegy mennyit megy odébb mert 1m könnyebb visszaérni mint 3rólápr. 28. 14:37
1/1 SimánSimon 

válasza:

válasza:A bázisfutó nem köteles a gumón szobrozni. A leadoff mértékét senki nem méri centivel mert a szabálykönyv nem rögzít fix távolságot. A kockázatot a futó vállalja hiszen minél messzebb merészkedik annál nagyobb az esélye a pickoff játéknak. A dobó bármikor megpróbálhatja kiejteni a kintlévőt egy gyors odaütéssel. A döntőbírók csak azt figyelik hogy a futó elhagyja-e a kijelölt futófolyosót vagy visszaér-e az érintés előtt. A három méter már öngyilkos távolság profi szinten. Az egyensúlyt a sebesség és a reflexek határozzák meg nem egy mérőszalag. Feleslegesen keresel konkrét korlátot ahol csak a bátorság és a fizika dönt.
További kérdések:
Van Telekom TV Go alkalmazásom. Külföldön tudom nézni a csatornákat amik megvannak nekem?
Az M4Sportra van néha korlátozás, hogy csak Magyarországon lehet nézni, itt nincs így?
Néziek a foci vb-t? Szerintetek a felsoroltak közül ki nyerhet?
Ha szerintetek nem közülük nyer valaki, akkor kire gondolnátok?
Szerintetek ki fogja megnyerni az NB1-et?
Nektek melyik csapat a kedvenc ezek(magyar csapat)
Szavazz is a bajnoki címről!
Hol közvetítik a nyári konferencia liga selejtezőket?
(A magyar csapatok meccseit.)
Tudom, hogy eddig az M4Sport adta ezeket de ők elvileg ősztől már nem közvetítik az új szezon NB1-es meccseit. A konferencia liga selejtezőket még igen? Elvégre ezek még nem ősszel lesznek de végülis már következő (2026/27) szezon.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!