Mennyire valószínű, hogy a Paksi FC konferencia liga selejtező meccseit TV-ben (M4Sport, Duna World, Sport1, Sport2) is adják élőben nem csak online?

válasza:

válasza:TV2 go- val simán tudod nézni
Én is azon nézem Ausztriában.
Az online csatornákat viszont sokszor tiltják ha meccs van.
Ezért is szokta az M4 úgy hirdetni az nb1-es meccseket hogy az egész világon kódolatlanul.
De nemzetközit nem adják szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Tudom, hogy eddig az M4Sport adta ezeket de ők elvileg ősztől már nem közvetítik az új szezon NB1-es meccseit. A konferencia liga selejtezőket még igen? Elvégre ezek még nem ősszel lesznek de végülis már következő (2026/27) szezon.
Főleg ha a Sport TV kapja a jogokat, mert annak csak két csatornája van. Az M4-nek meg M4Sport, M4Sport+, M4Sport1
Nyáron egy időre külföldre utazom és meglehet, hogy a csapatom ekkor fog konferencia liga selejtezőt játszani (még nem biztos, hogy olyan helyen végeznek de jó esélyük van rá). A kérdésem azért tettem fel, mert az M4Sport applikációját csak Magyarországon tudom nézni....
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!