Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Mennyire valószínű, hogy a...

Mennyire valószínű, hogy a Paksi FC konferencia liga selejtező meccseit TV-ben (M4Sport, Duna World, Sport1, Sport2) is adják élőben nem csak online?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert külföldön leszek nyaralni de este szeretném megnézni az aktuális paksi nemzetközi kupa meccset élőben. Külföldön (elvileg) a Telekom TV Go-val tudom majd nézni a TV-s csatornákat de az online-okat (M4Sport1, Sport3) nem. Ezért érdekelne ez a téma.

jún. 3. 21:57
 1/3 anonim ***** válasza:
Tudod külföldön is nézni, ha magyar mobilinternet előfizetéssel roamingolsz. Pont 3 hónapja néztem így az M4 Sport1-et Csehországban.
jún. 4. 10:21
 2/3 anonim ***** válasza:

TV2 go- val simán tudod nézni

Én is azon nézem Ausztriában.

Az online csatornákat viszont sokszor tiltják ha meccs van.

Ezért is szokta az M4 úgy hirdetni az nb1-es meccseket hogy az egész világon kódolatlanul.

De nemzetközit nem adják szerintem.

jún. 4. 12:45
 3/3 A kérdező kommentje:
És mennyire valószínű, hogy ezeket a selejtezőket TV-ben adják (M4, Duna World, Sport1, Sport2) és nem online? Mert az online csatornákat külföldön nem tudnám nézni. Csak a sima TV-s csatornákat TV Go-val.
jún. 4. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Hol közvetítik a nyári konferencia liga selejtezőket? (A magyar csapatok meccseit.)

Tudom, hogy eddig az M4Sport adta ezeket de ők elvileg ősztől már nem közvetítik az új szezon NB1-es meccseit. A konferencia liga selejtezőket még igen? Elvégre ezek még nem ősszel lesznek de végülis már következő (2026/27) szezon.

Ha a konferencia liga selejtező második fordulójában egyszerre három magyar csapat játszik akkor azt, hogy fogják közvetíteni?

Főleg ha a Sport TV kapja a jogokat, mert annak csak két csatornája van. Az M4-nek meg M4Sport, M4Sport+, M4Sport1

Hol tudom nézni a nyári konferencia liga selejtező meccseket? (A magyar csapatok meccseit.)

Nyáron egy időre külföldre utazom és meglehet, hogy a csapatom ekkor fog konferencia liga selejtezőt játszani (még nem biztos, hogy olyan helyen végeznek de jó esélyük van rá). A kérdésem azért tettem fel, mert az M4Sport applikációját csak Magyarországon tudom nézni....

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!