Marokkó simán átmegy Kanadán?
Figyelt kérdés
júl. 4. 16:05
1/5 anonim 

válasza:

válasza:Marokkói győzelemre tippelek. Hogy simán-e, azt nem tudom.
2/5 anonim 

válasza:

válasza:Igen.
Kanada az első társházigazda, amelyik kiesik.
3/5 anonim 

válasza:

válasza:Eddig nem úgy tűnik, nagyon szenvedős meccs
4/5 anonim 

válasza:

válasza:egygólos lesz ez...
azt nem értem, a meccs előtt miért gondolták azt, hogy ez nyíltsisakos mérkőzés lesz, sok helyzettel, esetleg gólokkal
5/5 Darius- 

válasza:

válasza:Ha Hollandia nem bírt el velük (habár ahogy figyeltem ők is nagyon jók voltak) és Brazíliával döntetlen, akkor ez nem tudom elképzelni gond legyen, akkor valaminek nagyon félre kell csúsznia
Kapcsolódó kérdések:
Brazilok csoportjaban mi dontotte el,hogy ok az elsok a csoportban?
Marokko adatai ugyanazok latszolag.
Más is csalódott a Brazil-Marokkó meccs után?
A második félidő nagy csalódás volt.
A Nemzetek Ligája döntőt a spanyolok vagy a portugálok nyerik meg?
Várom az Ibériai Derbit!
Ezt a Lamin Yamal nevű gyerkőcöt miért kényszerítik hogy 16 évesen a spanyol felnőttválogatottban játsszon?
Az lenne a dolgok rendje hogy végigjárja az korosztályos válogatottakat (U-17 volt, most az U-19,21-be kellett volna) Meg különben sem nyújtott a Barcelonában akkora teljesítményt ami indokolta volna a beválogatását, ha csak nem politikai motiváció van a háttérben....
Mit szóltok hozzá, hogy Marokkó kiesett az Afrika kupából?
Dél-Afrika 2-0-ra győzte le a legutóbbi vb 4. helyezettjét.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!