Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Marokkó simán átmegy Kanadán?

Marokkó simán átmegy Kanadán?

Figyelt kérdés
júl. 4. 16:05
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Marokkói győzelemre tippelek. Hogy simán-e, azt nem tudom.
júl. 4. 16:43
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Igen.

Kanada az első társházigazda, amelyik kiesik.

júl. 4. 17:28
 3/5 anonim ***** válasza:
78%
Eddig nem úgy tűnik, nagyon szenvedős meccs
júl. 4. 19:56
 4/5 anonim ***** válasza:
30%

egygólos lesz ez...

azt nem értem, a meccs előtt miért gondolták azt, hogy ez nyíltsisakos mérkőzés lesz, sok helyzettel, esetleg gólokkal

júl. 4. 20:11
 5/5 Darius- ***** válasza:
39%
Ha Hollandia nem bírt el velük (habár ahogy figyeltem ők is nagyon jók voltak) és Brazíliával döntetlen, akkor ez nem tudom elképzelni gond legyen, akkor valaminek nagyon félre kell csúsznia
júl. 4. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Más is csalódott a Brazil-Marokkó meccs után?

A második félidő nagy csalódás volt.

Ezt a Lamin Yamal nevű gyerkőcöt miért kényszerítik hogy 16 évesen a spanyol felnőttválogatottban játsszon?

Az lenne a dolgok rendje hogy végigjárja az korosztályos válogatottakat (U-17 volt, most az U-19,21-be kellett volna) Meg különben sem nyújtott a Barcelonában akkora teljesítményt ami indokolta volna a beválogatását, ha csak nem politikai motiváció van a háttérben....

Mit szóltok hozzá, hogy Marokkó kiesett az Afrika kupából?

Dél-Afrika 2-0-ra győzte le a legutóbbi vb 4. helyezettjét.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!