Ki eddig minden idők legjobb NBA játékosa?
Figyelt kérdés
júl. 6. 11:12
A kérdező szavazást indított:
Lebron James 👑
Michael Jordan
Kobe Bryant
Magic Johnson
Stephen Curry
Shaquille O'Neal
Larry Bird
Kareem Abdul-Jabbar
Bill Russell
Wilt Chamberlain
13 szavazat
1/9 anonim 

válasza:

válasza:Itt mindenki Jordant fog írni de amúgy már LeBron James az.
2/9 A kérdező kommentje:
#1 Na ezért még fogsz kapni savazást 🤣
júl. 6. 11:24
3/9 Egy átlagos magyar válasza:
A legjobb Jordan meg LeBron de a kedvencem még kisebbkoromból Kobe úgyhogy rá szavaztam
4/9 anonim 

válasza:

válasza:Ha azt nézem, hogy milyen fizikai paraméterekkel milyen játékot tudott lerakni, akkor Allen Iverson. Ha az összkép, akkor Jordan...
5/9 anonim 

válasza:

válasza:Lebron egy elképesztő fizikumú ember de hogy értsd, Messi, Federer = Jordan, Lebron = Ronaldo, Nadal. A hosszú pályafutás miatt sok statisztikában vezet de soha nem lesz akkora zseni mint Jordan szóval egyértelmű hogy labdába se rúghat mellette, meg is szakadhat az ember akkor se lesz jobb Jordannél.
7/9 anonim 

válasza:

válasza:Aki látta fénykorában játszani Jordant, annak ez nem kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Szerintetek ki a minden idők világ legjobb focistája?
Nekem: Leo Messi
Lebron Jamaes lehet minden idők legjobb kosárlabda játékosa?
Bár nagy Lebron James fan vagyok,és nem akarok elfogult lenni,ezért mégis megkérdezem tőletek,hogy szerintetek ő minden idők legjobbja,vagy Jordan még mindig jobb nála ilyen tekintetekben?Kobe is a listán szerepel,de őt nem igazán tartom jobb játékosnak,esetleg...
Valahol meg lehet nézni minden csoportmeccs legjobb játékosát?
Nem tudom, hogy csak a csoportmeccseken adtak díjat a két csapatból egy embernek, aki a legjobb volt azon a meccsen, de azokat valahol meg tudom nézni, hogy mikor ki kapta?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!