Hogyan lehet az, hogy Lionel Messi 39 évesen még mindig ennyire kiemelkedő a legmagasabb szinten?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Nagy tehetségezt nem lehet tanulni ez a vérében van.
39 évesen relatív még nem öreg a fociból viszont lassan kiöregszik

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Azt ugye tudod, hogy messze Messi futja a legkevesebbet a VB-n? Úgy emlékszek, hogy valamelyik meccsen még a kapus is többet futott...
Ettől persze jó játékos, jókor van jó helyen, és az a pár méter, amit megtesz, az kb sosem fölösleges.
Kapcsolódó kérdések:
Szerintem egyértelműen az F csoport meccsei voltak, de az előzetes várakozásokhoz képest igen jók voltak az E csoport meccsei is (leszámítva a belga-ukránt). A leggyengébb pedig messze a C volt.
Arra gondolok, hogy ugye olyan sokszor van, hogy két eltérő erősségű csapat kerül összes selejtezőben stb. és akkor akár 10-15 gólt is lő az erősebb a gyengébbnek. Engem az érdekelne, mikor a vesztes fél is jó sok gólt lőtt, de még az is kevés volt mert az ellenfél meg...
Tehát nem 1 vagy 2 gondolom.
Ezen értem a különböző országok élvonalait, plusz a nemzetközi kupákat (BL, EL, stb).
Korábban nem is hallottam róla, mostanában futottam bele ebbe az infóba hogy nagyobb pontszámot kapott mint mondjuk Messi vagy C Ronaldo bármelyik FIFA játékban, de nem igazán találtam rá magyarázatot azon kívül hogy nagyon tehetséges játékosnak tartották fiatalon,...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!