Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Hogyan lehet az, hogy Lionel...

Hogyan lehet az, hogy Lionel Messi 39 évesen még mindig ennyire kiemelkedő a legmagasabb szinten?

Figyelt kérdés
Azért ez már rendesen kornak számít az élsportban. A tényleg top fizikummal rendelkező Cristiano már Katarban, 37 évesen sem volt tényező, akkor most az argentin hogyan bírja ezt így ebben a korban?

júl. 8. 09:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Messi nem egy fizikális játekos. Soha nem volt az a specialitása, hogy ő a leggyorsabb vagy ő fut a legtöbbet, amikor kell vannak gyors megmozdulasai, meg fénykorában végigvitte a labdát az egész pályán, de akkor is inkább a technikai tudására tamaszkodott. Most is ez dominál, a hihetetlen játékolvasása, játékszervezése, rengeteg kulcspassz. A társai tisztelik, szeretik és sokszor játszanak alá, mert bíznak a képességeibe. Szóval röviden a tehetseg és a tekintély ami a csucsontartja
júl. 8. 14:03
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Hogy értsd:

Messi ~ Federer

CR ~ Nadal

Na vajon ott mi volt a difi?

júl. 8. 18:53
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Teniszben a mentalitás, hiába Federer nagyobb tehetség de fejben Nadal volt erősebb ezért a szoros meccsüket mindet vitte.
júl. 8. 18:58
 14/14 Koplárovics Béci ***** válasza:
41%

#10: Nem tudom, hogy a FIFA mit ír, de ha összegyűjteted, akár AI-jal az adatokat, akkor azt kapod, hogy 8-9km-eket fut 90 perc alatt, míg a társak 10, többnyire 11 fölött. De ha a FIFA azt írja, hogy 4. a csapatában, akkor biztos így van. És nem azért írja ezt, mert így kell lennie :)

De nem tagadom, biztos volt olyan 5 perc, amikor a 4. volt a csapatában.

júl. 8. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Véget ért az EB csoportköre. Melyik csoportban voltak a legmagasabb színvonalú meccsek?

Szerintem egyértelműen az F csoport meccsei voltak, de az előzetes várakozásokhoz képest igen jók voltak az E csoport meccsei is (leszámítva a belga-ukránt). A leggyengébb pedig messze a C volt.

"Komoly" meccsen mi volt a legmagasabb lőtt gól szám, amivel ki lehetett kapni?

Arra gondolok, hogy ugye olyan sokszor van, hogy két eltérő erősségű csapat kerül összes selejtezőben stb. és akkor akár 10-15 gólt is lő az erősebb a gyengébbnek. Engem az érdekelne, mikor a vesztes fél is jó sok gólt lőtt, de még az is kevés volt mert az ellenfél meg...

Szerintetek a fociban a legmagasabb szinteken is gyakori a bundázás?

Ezen értem a különböző országok élvonalait, plusz a nemzetközi kupákat (BL, EL, stb).

Matteo Brighi miért kapta a legmagasabb értékelést (97) a FIFA 2003 játékban?

Korábban nem is hallottam róla, mostanában futottam bele ebbe az infóba hogy nagyobb pontszámot kapott mint mondjuk Messi vagy C Ronaldo bármelyik FIFA játékban, de nem igazán találtam rá magyarázatot azon kívül hogy nagyon tehetséges játékosnak tartották fiatalon,...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!