Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » A FIFA ezt hogy képzelte,...

A FIFA ezt hogy képzelte, hogy 23 órára rakta a Norvégia-Anglia meccset?

Figyelt kérdés
Simán mehetett volna ez is európai idő szerint 21 órától, Miamihoz képest csak 6 óra az időeltolódás, az ottani 15 órás kezdés lett volna. A spanyol-belga meccset Los Angelesben játszották helyi idő szerint déltől, akkor most miért tették ilyen késői időpontra?
júl. 11. 14:24
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Az USA-ban a mi futballunk meccseit jelentős arányban a viszonylag frissen, első vagy második generációs olyan bevándorlók nézik, akik kibocsátó országában a mifocink kultúrája dívik. Az amerikai focit nézők többsége csak időleges fellángolásként tekint arra amit ők soccernek neveznek és a VB után visszaesik majd a lelkesedés. Viszont az európai foci iránt érdeklődő bevándorlók száma és aránya folyamatosan nő. Én már többször futottam Floridában, hogy Targetben, Publixban, Rossban az eladó nem tudott angolul, de egy büdös szót sem
júl. 19. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Neymar Jr. miért nem kezd a norvégok ellen?

Elvileg nem fog kezdeni pedig szerintem még mindig jól játszik

Norvégia megveri Elefántcsontpartot?

Eddig nekem még nem annyira egyértelmű

Szombaton Moldova letudja győzni Norvégiát?

Remélem igen! Szurkolok a fiúknak!

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!