Az Argentínok simán átmennek az Angolokon?
Nem látom esélyét hogy az angolok nyernek. Infantino majd tapsolhat 🤡
Nem vagyok Messi utáló de a fifa elnök egy vicc meg az egész fifa is

válasza:

válasza:Nem lesz sima egyiknek se.
Argentin védelem nem jó. Valószínűleg gólt kapnak. Viszont gólt is szoktak rúgni. Szóval mindkét csapat szerez gólt jó tipp lehet a sportfogadóknak 1.83-as szorzóval.

válasza:Az angolok fizikálisan jobbak, a védelmük stabilabb és a támadórendszerük is több lábon áll. Az argóknál talán a küzdőszellem az, ami extra, meg hogy a 10-es bármikor villanhat egyet.
Engem nagyon meglepne, ha az angolok ezt nem hoznák simán már a rendes játékidőben.

válasza:

válasza:Mikor kialakultak a csoportkörök után az ágak, azt mondtam volna, hogy legkésőbbaz argentinok megállítják az angolok és argentín-francia döntő lesz.
Ma azt mondom, azt angolok megtudják fogni az argentínokat és 50-50.
Pickfordnak simán lehet gólt rúgni, az argentín védelmen meg átlehet cirkálni. Az biztos, hogy nem egy 1-0 valami lesz este, mindkét csapat rúgni fog gólt, dehogy hol áll meg... a tizenegyesekig szerintem se jutnak el.
Dehogy ne csak mellébeszéljek, szerintem spanyol-angol döntő lesz és szépen megküzdhetnek azért a második csillagért a mezükre.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Komolyan érdekelne, nálam fel sem merülnek még legjobb 4 közé sem, egyáltalán nincs kiemelkedő válogatottjuk.
Meg mernétek ezt a hármat rakni 1x2-re győztesnek kötésben?
Sok helyen hallottam már arról, hogy a katari VB-n csalások várhatók, de bevallom engem is meglepett hogy pont egy argentin meccsen történt mindez! Inkább arra gondoltam hogy a dél-korai vb-hez hasonlóan a szervező ország csapata (a katari válogatott) fogja...
Tudom, hogy matematikai esély az van, de a csoport következő mérkőzéseit tekintve, szerintetek, mekkora rá a sansz? Milyen eredményeket tippeltek?
Hollandok vagy Argentínok?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!