Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Az Argentínok simán átmennek...

Az Argentínok simán átmennek az Angolokon?

Figyelt kérdés

Nem látom esélyét hogy az angolok nyernek. Infantino majd tapsolhat 🤡

Nem vagyok Messi utáló de a fifa elnök egy vicc meg az egész fifa is

júl. 15. 18:06
 1/9 anonim ***** válasza:
90%
Pedig van esélye az angoloknak. Az argentín védelem nem annyira jó, mint a támadósoruk. Ha meg elkezdenek eszetlenkedni mint a franciák tegnap akkor bedarálják őket.
júl. 15. 18:22
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem lesz sima egyiknek se.

Argentin védelem nem jó. Valószínűleg gólt kapnak. Viszont gólt is szoktak rúgni. Szóval mindkét csapat szerez gólt jó tipp lehet a sportfogadóknak 1.83-as szorzóval.

júl. 15. 18:32
 3/9 anonim ***** válasza:
82%

Az angolok fizikálisan jobbak, a védelmük stabilabb és a támadórendszerük is több lábon áll. Az argóknál talán a küzdőszellem az, ami extra, meg hogy a 10-es bármikor villanhat egyet.

Engem nagyon meglepne, ha az angolok ezt nem hoznák simán már a rendes játékidőben.

júl. 15. 18:35
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Az argentinok az angolok ellen különösen fel lesznek paprikázva. Pár évtizede még háborúztak egymással, és mélyen érintette őket a dolog. Küzdésből nem lesz hiány.
júl. 15. 18:47
 5/9 anonim ***** válasza:
88%

Mikor kialakultak a csoportkörök után az ágak, azt mondtam volna, hogy legkésőbbaz argentinok megállítják az angolok és argentín-francia döntő lesz.

Ma azt mondom, azt angolok megtudják fogni az argentínokat és 50-50.

Pickfordnak simán lehet gólt rúgni, az argentín védelmen meg átlehet cirkálni. Az biztos, hogy nem egy 1-0 valami lesz este, mindkét csapat rúgni fog gólt, dehogy hol áll meg... a tizenegyesekig szerintem se jutnak el.

Dehogy ne csak mellébeszéljek, szerintem spanyol-angol döntő lesz és szépen megküzdhetnek azért a második csillagért a mezükre.

júl. 15. 19:01
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem lesz ez annyira sima sőt...
júl. 15. 19:36
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
A fifa elnöke egy vicc, igen most is “nagyon segítetteg az argentínoknak”! Nagyon fair volt a bíró ahogy eddig is!
júl. 16. 00:00
 8/9 anonim ***** válasza:
58%
Azért vannak így felháborodva a népek mert egyiptom nem kapott esélyt a hosszabbításra? Jaj szegények, mintha ott olyan sok esélyük lett volna.
júl. 16. 00:02
 9/9 anonim ***** válasza:
68%
Lemosta őket Messi és Fernández
júl. 16. 00:33

Kapcsolódó kérdések:

Mi alapján gondolják az argentinokat a mostani VB-n annyira esélyesnek?

Komolyan érdekelne, nálam fel sem merülnek még legjobb 4 közé sem, egyáltalán nincs kiemelkedő válogatottjuk.

Megtörtént az első bundameccs a katari foci VB-n? Az argentinok lőtték az első gólt aztán megfordította Szaúd-Arábia az állást

Sok helyen hallottam már arról, hogy a katari VB-n csalások várhatók, de bevallom engem is meglepett hogy pont egy argentin meccsen történt mindez! Inkább arra gondoltam hogy a dél-korai vb-hez hasonlóan a szervező ország csapata (a katari válogatott) fogja...

Mekkora esélyük van még az Argentinoknak, továbbjutni a csoportból?

Tudom, hogy matematikai esély az van, de a csoport következő mérkőzéseit tekintve, szerintetek, mekkora rá a sansz? Milyen eredményeket tippeltek?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!