Az angolok nyilánvaló csalása után hogy játszhatnak még bronzmeccset?

válasza:Nem tudom eldönteni, hogy tényleg tájékozatlanok vagytok-e vagy csak trollkodtok. Mindenesetre fáj, hogy tőlem kell megtudnotok:

válasza:

válasza:

válasza:Ez nem csalás. Én az argentinoknak szurkoltam de basszus, rohadt sok kapus csinálja ezt, hogy a kulacson ott van rajta hogy melyik játékos hogyan rúgja a tizenegyest.
Egyébként én a meccs eleji ocsmányságok után inkább nem beszélnék csalásról. Mindegyiknek vaj van a füle mögött, nem kell félteni őket.
#7 Ha nem csalás, akkor mi? Taktikai egyeztetésekre a szünetekben van lehetőség. Itt meg bedobják a kulacsot neki meccs közben és rá van írva az instrukció. Ez akárhogy nézem előnyt adhat a csapatnak.
Másrészt arra is bizonyíték, hogy a meccsek megbundázása egy létező jelenség. Gondolj bele büntetőnél a kapus ösztönösen balra ugrana, de jobbra kell neki, mert arra utasították. Mint egy báb. Ha emiatt veszik el a meccset, akkor felmerül, hogy akár szándékos is volt. Már csak ezért is ki kellene vizsgálni ezeket a kulacsos eseteket.

válasza:Milyen taktikai egyeztetés?
Milyen meccs közben dobják be, kinek?
Tudtad egyáltalán értelmezni azt a cikket, amit te magad linkeltél? :D
Kapcsolódó kérdések:
Francia Holland
Amúgy ha aranyérmet és ezüstérmet osztanak, akkor miért nincs bronzérem?
Bronzérem és harmadik hely sincs akkor?
Így ki lesz a harmadik?
32+16+8+4+2+1+1= 62 meccs.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!