Mi a baj a magyar játékvezetéssel?
Ugyan követem az NB1-et, de nyaralás miatt csak ma jött velem szembe az a videó, amelyben egy kisvárdai játékos lekönyökölt-ütött egy nyíregyházit és utólag 10 meccs eltiltást kapott. Nálam most ez volt az utolsó csepp, pedig sok nonszensz helyzet van a bírókkal kapcsolatban, pl. Rúsz Márton tavalyi ámokfutása után az M4 neki ítélte a szezon bírója díjat...
De a nyíregyházi szituációhoz visszatérve, a közvetítés alapján volt VAR, vissza is nézték az esetet, ennek ellenére a VAR kocsi nem bírálta felül a pályán hozott döntést. Ráadásul egy tapasztalt, volt bíró ült a kocsiban, szakmai hozzá nem értést így talán kizárhatjuk. Mik az okok akkor az ilyen abszurd helyzetekben?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Az utóbbi 1 évben mintha megsokszorozódtak volna a külföldi átigazolások. Korábban elég ritkán igazoltak külföldre magyar játékosok az NBI-ből. A nyáron például az MTK négy játékost is eladott külföldi csapatnak (cseh, német, lengyel, belga élvonalba), a télen is...
Pesszimista vagyok ezzel kapcsolatban.Szerintem a Debrecennek semmi esélye nincs a Koppenhága ellen.A Győrnek ha száz százalékig oda teszik magukat akkor meg lehet a playoff de ott vége is a történetnek.A Ferenváros lengyel ellenfele is elég necces és ha tovább is jut...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!