Milyen focistának tartottátok Buzsáky Ákost?
aug 18 án eltűnt és a megosztott videóban ezt kérdezte a nő..
hol lehet? illetve a "nagy erőkkel keresi a rendőrség" mit jelent pontosan?
járőröznek több településen és nézegetik az utcákat? meg határrendészeket is értesítik, továbbá szomszédos országok rendőrségei is tudják?
és valamiért azt érzem hogy sok esetben ez egy félreértésből van
valamelyik rokona értesíti a rendőröket holott csak nem veszi fel a telefont 2-3 napig..mer elege van vagy mit tudom én
nálunk Debrecenben egy egyetemista srácot kerestek, alattam tanult 1 évvel és körözték konkrétan
aztán kiderült hogy elege lett.. tett egy kirándulást vonattal azt ennyi
aztán hazajött.

válasza:Válogatott szinten közepes játékos volt.
Szerintem mentális gondok lehetnek

válasza:Nem szerettem a játékát. Nagyon nem. Az sajnos játékosként is látszott rajta, hogy nem a legstabilabb személyiség. Ezért sem volt ő annyira oszlopos bebetonozott kezdő a válogatottban sem, holott a klubkarrierje többre értékelte volna.
Amúgy posztolt magáról, de még mindig a körözési listán van.
Kapcsolódó kérdések:
Felmondásom után kb. 1 hónap múlva kirúgták a főnököm főnökét, akivel volt közös munkakapcsolatunk, a saját dolga miatt rúgták ki. Korábban egy facebook csoportban voltunk, én vettem észre hamarabb, nekem nem szólt, hogy ő is látta. Nem voltunk ismerősök. Most meg fél év múlva felvett ismerősnek.
Nemrég véget ért egy kapcsolatom, és teljesen padlóra kerültem. Sosem gondoltam volna, hogy egyszer vége lehet.. Napok óta alig eszem, nincs étvágyam. Lelkileg nagyon nehéz és semmihez nincs motivációm. Nem értem az egészet hogy alakulhatott ilyen szarul.. Ti hogyan...
Nem szeretői viszony tehát egyikőtöknek sem volt hivatalosan más és heteroszexuális kapcsolat volt. Meddig tartott és miért döntöttetek úgy hogy nem vállaljátok fel nyíltan? Közös döntés volt? Meddig tartott a kapcsolat?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!