Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Milyen focistának tartottátok...

Milyen focistának tartottátok Buzsáky Ákost?

Figyelt kérdés

aug 18 án eltűnt és a megosztott videóban ezt kérdezte a nő..

hol lehet? illetve a "nagy erőkkel keresi a rendőrség" mit jelent pontosan?

járőröznek több településen és nézegetik az utcákat? meg határrendészeket is értesítik, továbbá szomszédos országok rendőrségei is tudják?

aug. 27. 17:05
 1/3 A kérdező kommentje:

és valamiért azt érzem hogy sok esetben ez egy félreértésből van

valamelyik rokona értesíti a rendőröket holott csak nem veszi fel a telefont 2-3 napig..mer elege van vagy mit tudom én

nálunk Debrecenben egy egyetemista srácot kerestek, alattam tanult 1 évvel és körözték konkrétan

aztán kiderült hogy elege lett.. tett egy kirándulást vonattal azt ennyi

aztán hazajött.

aug. 27. 17:06
 2/3 anonim ***** válasza:

Válogatott szinten közepes játékos volt.

Szerintem mentális gondok lehetnek

aug. 28. 14:05
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem szerettem a játékát. Nagyon nem. Az sajnos játékosként is látszott rajta, hogy nem a legstabilabb személyiség. Ezért sem volt ő annyira oszlopos bebetonozott kezdő a válogatottban sem, holott a klubkarrierje többre értékelte volna.

Amúgy posztolt magáról, de még mindig a körözési listán van.

aug. 29. 07:37

Kapcsolódó kérdések:

Tartottatok kapcsolatot a kirúgott főnökkel?

Felmondásom után kb. 1 hónap múlva kirúgták a főnököm főnökét, akivel volt közös munkakapcsolatunk, a saját dolga miatt rúgták ki. Korábban egy facebook csoportban voltunk, én vettem észre hamarabb, nekem nem szólt, hogy ő is látta. Nem voltunk ismerősök. Most meg fél év múlva felvett ismerősnek.

Ért már véget úgy kapcsolatotok hogy korábban elképzelhetetlennek tartottátok hogy valaha véget ér? Hogyan jutottatok túl ezen az időszakon?

Nemrég véget ért egy kapcsolatom, és teljesen padlóra kerültem. Sosem gondoltam volna, hogy egyszer vége lehet.. Napok óta alig eszem, nincs étvágyam. Lelkileg nagyon nehéz és semmihez nincs motivációm. Nem értem az egészet hogy alakulhatott ilyen szarul.. Ti hogyan...

Volt olyan párkapcsolatot amit titokban tartottatok?

Nem szeretői viszony tehát egyikőtöknek sem volt hivatalosan más és heteroszexuális kapcsolat volt. Meddig tartott és miért döntöttetek úgy hogy nem vállaljátok fel nyíltan? Közös döntés volt? Meddig tartott a kapcsolat?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!