Hogy lehet ekkora szintesés két szezon között mint ami Salahval történt a Liverpoolban?
Még a 25-ös szezonban rúgott 29 gólt és adott 19 gólpasszt a bajnokságban, ő volt a vezér és ő volt gólkirály talán még az assist király is és sőt tovább megyek szerintem élete legjobb szezonját hozta statisztikailag jobbat mint amikor berobbant 2018-ban aztán jött a 26-os szezon és az előző szezonban élete formájában lévő Salaht alig lehetett észre venni. 7 gól 7 gólpassz és aztán most meg a Trabzonsborban sz.patja a Fradi.
Hogy lehet ilyen szinten mélyrepülésbe kerülni?
Értem, hogy nem lesz fiatalabb az ember soha de nem tudom volt e példa arra, hogy valaki ilyen gyorsasággal nemhogy lejtőre kerül hanem konkrétan a csúcsról egy pillanat alatt a Mariana árok mélyére került

válasza:

válasza:Ki volt szolgálva a Liverpoolban.
A másik hogy lassan el is jár fölötte az idő.

válasza:

válasza:

válasza:További kérdések:
Levezetésképp korábban is igazoltak sztárjátékosok a török ligába, de mostanában egyre több 20-on éves vagy 30-as évei elején járó, jó játékos igazol oda. Galatasaray - Osimhen, Leroy Sane, Torreira, Rafael Leao Fenerbahce - Ederson, Nathan Ake, Semedo, Skriniar,...
Puskás arénába hol jó a hangulat de nem kell egész mecsen állni?
2026.09.03. 19:30 Én mindkét csapat szerez gólt, és Győr, vagy esetleg X, de gólokkal.
Tudtok olyan információkat vagy megerősítést hogy ezt a meccset fogják e közvetíteni, mert ugye eddig sem szoktak korai kupameccseket vetíteni. Talán a Fradi miatt lehet...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!