Fogják közvetíteni a DEAC - Fradi meccset az M4-en?

válasza:

válasza:Vetíteni filmeket szoktak, egy meccset közvetítenek. A fogják-e pedig kötőjellel írandó. Amúgy 13 órakor lesz a Debreceni EAC–Ferencvárosi TC meccs, ezen kívül a Diósgyőri VTK–Videoton FC Fehérvár és a Dorogi Bányász FC–Újpest FC meccset közvetítik, de ez utóbbi vasárnap lesz.
További kérdések:
Milyen új szabály van? Egyvonalról szó sem lehetett. Alaposan meg is VARozták. Mondjuk szerintem ha a Fradi szerzett volna egy ilyet, az biztos les lett volna
Még nem fogadtam máig de utánanéztem hogy nagyjából hogyan kell (2013 körüli gyk kérdéseket olvastam), bementem a lottózóba és megkérdeztem, hogy kaphatok e egy Tippmix szelvényt, de a lány értetlenül nézett. Arra számítottam hogy olyan ikszelgetős szelvényt kapok. Azt...
Levezetésképp korábban is igazoltak sztárjátékosok a török ligába, de mostanában egyre több 20-on éves vagy 30-as évei elején járó, jó játékos igazol oda. Galatasaray - Osimhen, Leroy Sane, Torreira, Rafael Leao Fenerbahce - Ederson, Nathan Ake, Semedo, Skriniar,...
Puskás arénába hol jó a hangulat de nem kell egész mecsen állni?
2026.09.03. 19:30 Én mindkét csapat szerez gólt, és Győr, vagy esetleg X, de gólokkal.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!