Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Fogják közvetíteni a DEAC -...

Fogják közvetíteni a DEAC - Fradi meccset az M4-en?

Figyelt kérdés
Tudtok olyan információkat vagy megerősítést hogy ezt a meccset fogják e közvetíteni, mert ugye eddig sem szoktak korai kupameccseket vetíteni. Talán a Fradi miatt lehet...

szept. 2. 15:11
 1/5 anonim ***** válasza:
23%
Mikor lesz? A tévéműsorban meg tudod nézni.
szept. 2. 15:41
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi az ötletet. Az M4 saját oldalán néztem utána. 09.12-én 14:00-kor vetítik majd az M4 sport+-on, ha még valakit érdekel majd.
szept. 2. 20:38
 3/5 anonim ***** válasza:
87%

Vetíteni filmeket szoktak, egy meccset közvetítenek. A fogják-e pedig kötőjellel írandó. Amúgy 13 órakor lesz a Debreceni EAC–Ferencvárosi TC meccs, ezen kívül a Diósgyőri VTK–Videoton FC Fehérvár és a Dorogi Bányász FC–Újpest FC meccset közvetítik, de ez utóbbi vasárnap lesz.

[link]

szept. 3. 00:17
 4/5 anonim ***** válasza:
63%
Valószínűleg igen
szept. 3. 11:28
 5/5 anonim ***** válasza:
62%

[link]

Szívesen

szept. 3. 13:12

További kérdések:

A hétvégi derbin a Dózsa egyenlítő gólja mi alapján nem volt les?

Milyen új szabály van? Egyvonalról szó sem lehetett. Alaposan meg is VARozták. Mondjuk szerintem ha a Fradi szerzett volna egy ilyet, az biztos les lett volna

Van még papíralapú kitöltendő szelvény Tippmixen?

Még nem fogadtam máig de utánanéztem hogy nagyjából hogyan kell (2013 körüli gyk kérdéseket olvastam), bementem a lottózóba és megkérdeztem, hogy kaphatok e egy Tippmix szelvényt, de a lány értetlenül nézett. Arra számítottam hogy olyan ikszelgetős szelvényt kapok. Azt...

Török klubok hogy tudnak ilyen jó játékosokat leigazolni?

Levezetésképp korábban is igazoltak sztárjátékosok a török ligába, de mostanában egyre több 20-on éves vagy 30-as évei elején járó, jó játékos igazol oda. Galatasaray - Osimhen, Leroy Sane, Torreira, Rafael Leao Fenerbahce - Ederson, Nathan Ake, Semedo, Skriniar,...

Hol jó a hangulat?

Puskás arénába hol jó a hangulat de nem kell egész mecsen állni?

A mai Győr - FTC meccsen milyen eredmény születik szerintetek?

2026.09.03. 19:30 Én mindkét csapat szerez gólt, és Győr, vagy esetleg X, de gólokkal.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!