Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Hogyan lehet kocka hasam?

Hogyan lehet kocka hasam?

Figyelt kérdés

Mér van 6 db. kockán de az azért semmi ehez képes: [link]

Hogyan lehet olyan kocka hasam max: 1, 2 hónap alatt, de jobb lenne ha 1 hónap alat.

Gondolok ez alatt az edzésre.

Hogyan edzek rá?

Felülésekkel?

Napi menyivel? {ÚGY, HOGY 1 HÓNAP ALATT MEGLEGYEN}

Előre is Köszönöm a válaszokat... {AZ ÉRTELMES VÁLASZOKAT}

2014. máj. 5. 15:39
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Egy hónap alatt sehogy. A képen látható izomzatot több hónapig, évekig edzették. Egy hónap alatt örülj ha látható változás lesz.

Amúgy felülések súlyokkal, megfelelő étrend.

2014. máj. 5. 16:45
 2/17 A kérdező kommentje:
Azt hiszem KÖSZ.
2014. máj. 5. 16:51
 3/17 anonim ***** válasza:

Kemény hasedzések + étrend. 1 hónap nem lesz elég valószínű.

A felülés nem jó (szerintem!), hasprés + függeszkedve lábemelés legyen.

2014. máj. 5. 17:17
 4/17 A kérdező kommentje:
És ha ezeket a gyakorlatokat 1 teljes hónapon át csinálom napi 100-szor...GONDOLOK AZ EZEN A LINKEN LEÍRTAK KÖZÖL MIND AZ 5 FAJTÁT NAPI 100-SZOR AKKOR AZ TÖBB MINT A NAPI ÁTLAG VAGY KEVESEBB MINT A NAPI ÁTLAG?
2014. máj. 5. 17:29
 5/17 A kérdező kommentje:
2014. máj. 5. 17:31
 6/17 anonim ***** válasza:
Nem az a lényeg, hogy minél többet végezz, hanem a nehézség. Az a jó, ha 15-20-nál nem megy több. Pl függeszkedve végzett lábemeléssel ha több megy, akkor lehet nehezíteni a lábak közé vett súlyzóval, vagy a hasprést is egy 20 kilós tárcsával a melleden. Mert a nagy súlyoktól nő az izom. Kis súllyal sok ismétléssel csak az állóképessége növekszik. Tehát gyakorlatonként 3-4 sorozat és sorozatonként akkora terheléssel hogy 15-20 ismétlés menjen.
2014. máj. 5. 17:32
 7/17 A kérdező kommentje:
És ez a 3-4 sorozat 15-20 ismétlésével mennyi idő hogy olyan hasam legyen mint az előző képen?
2014. máj. 5. 18:00
 8/17 anonim ***** válasza:
Melyik képen, mert nekem nem jön be az alapkérdésnél kitett link. Egyébként ez testzsírfüggő is, mert hiába van jó hasizom, ha eltakarja némi zsír. És persze genetikafüggő is, mert mindenki más ütemben izmosodik.
2014. máj. 5. 18:36
 9/17 A kérdező kommentje:
2014. máj. 5. 18:42
 10/17 A kérdező kommentje:

Egyéb ként én gyorsan izmosodom.

1 évvel ezelőtt még volt rajtam azért fölösleg, de elkezdtem focizni és 2 hónap alatt lett az a kockahasam amim most van.

2014. máj. 5. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!