Fradisták! Ha kiderülne az egyik ismerősötökről, hogy egy Újpest szurkoló, megvernétek?
Figyelt kérdés
2014. máj. 8. 21:11
1/20 anonim válasza:
Kiderült. Lelöktem egy aluljáró lépcsőjéről. Mocskos lila lett a teste is.
2/20 A kérdező kommentje:
Jól tetted! Mindörökké Fradi!
2014. máj. 8. 21:16
3/20 Rasta Joint válasza:
Szurkolj a saját csapatodnak, ne a másikat öljed... szeretem az ultrákat, akik a meccs közben remek hangulatot teremtenek, de az ilyeneket, mint Te, nagyon nem bírom...
4/20 anonim válasza:
szomorú, hogy egyeseknek csak ennyit jelent a foci, hogy meg kell verni a másik csapat szurkolóját még ha az a legjobb barátod is
5/20 A kérdező kommentje:
Ismerős és barát között van különbség. Ismerőst bármikor szerezhetsz. Amúgy fogalma sincs az utolsó két válaszolónak mekkora kutyák az újpest szurkolók.
2014. máj. 8. 21:33
6/20 anonim válasza:
A magyar foci szar egyébként ;) 1#
8/20 anonim válasza:
Remélem ez nem komoly kérdés, ha igen, akkor gondolkodj el, hogy van-e értelme az életednek.
9/20 anonim válasza:
Nem a szurkolókat utálom, hanem magát az egyesületet. Rengeteg Újpest-drukker haverom van, gyakran sörözünk. Hallgatólagos megállapodás hogy egymás előtt nem szidjuk a másik csapatát, csak az összes többit.
10/20 anonim válasza:
vidi szurkoló vagyok, van egy haverom aki fradista ugyan úgy kijön velem vidimeccsre ahogy én vele fradira, csak fradi vidin vagyunk egymás ellen, de akkor is csakvpoénból...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!