Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » És ha nem szeretem a focit?

És ha nem szeretem a focit?

Figyelt kérdés

Miért kapja fel mindenki a vizet (annyira túlzó módon, hogy szinte megölne), amikor azt hallja tőlem, hogy nem érdekel a foci, nem szeretem a focit, nem vagyok tisztában sok ehhez kapcsolódó kifejezéssel, pl. eb, és nem tudok semmit a futball-történelemről? Olyan nehéz azt elfogadni, hogy van valaki, akit ez nem érdekel? Én a kosárlabdát szeretem... de a futballt egyáltalán nem. Unalmas még nézni is. Attól, hogy a magyarnak "kell" szurkolni, még nem fog izgatni a dolog, és nem fogom nézni a meccseket a tévében, mert nem tud lekötni, nincs benne semmi, ami érdekelne.

Szóval miért nem lehet elfogadni, hogy nem szeretek egy labdajátékot?

2016. jún. 22. 13:13
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Ja... 20/F
2016. jún. 22. 13:14
 2/11 anonim ***** válasza:
Engem meg semmilyen sport nem érdekel annyira, hogy nézzem (nincs annak semmi értelme, csinálni kell, nem bámulni), de nem tűnt fel, hogy ez bárkit különösebben zavarna. Legalábbis bárki olyat, aki számít. De ha így lenne, az se nagyon érdekelne.
2016. jún. 22. 13:18
 3/11 A kérdező kommentje:
Engem nem az zavar, hogy mást ez zavar, hanem az, amikor kérdezik, hogy: ,,B zi vagy, hogy nem szereted''? Na ez mi?
2016. jún. 22. 13:20
 4/11 anonim ***** válasza:
Ilyennel még nem találkoztam. Ne ismerkedj ilyen emberekkel. Ha meg nem ismered őket, akkor szard le.
2016. jún. 22. 13:24
 5/11 anonim ***** válasza:
0%
ha nem tudod mit jelentenek az olyan kifejezések mint pl az "eb" akkor nem hogy a fociról nincs fogalmad de úgy általában szinte az összes sportról sincs, mert eb (Európa bajnokság) szinte az összes sportba van.
2016. jún. 22. 14:28
 6/11 anonim ***** válasza:
0%

Az, hogy nem érdekel a foci, egy dolog. Engem meg a kosárlabda sem érdekel.

Viszont ha pl nem tudod mit jelent, hogy EB, az már inkább szerintem általános műveltség kérdése...

2016. jún. 22. 14:28
 7/11 anonim ***** válasza:
29%
Nem kötelező szeretned semmilyen sportot, aki ezt a szemedre veti az egy primitív barom. Mondjuk az más kérdés hogy ha nem tudod mi az az EB például, az általános műveltség hiányát jelzi, ahogy a hatos is írta.
2016. jún. 22. 15:01
 8/11 A kérdező kommentje:
Ja, mert ez műveltség... xD
2016. jún. 22. 16:34
 9/11 anonim ***** válasza:
41%
Igen, ez általános műveltség.
2016. jún. 22. 16:43
 10/11 A kérdező kommentje:
Az igen! (Y)
2016. jún. 22. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!