Újra jó a magyar foci?
Belgium és Spanyolország is lőtt már 3 gólt az EB-n, szóval ők ketten + mi + Wales + Portugália.
Szerintem a belgák ellen kikapunk.
Majd az eb végén meglehet mondani, hogy a válogatott jó e....
Porugálon kivül nem volt nagy szám egyik meccs sem.
Csakhogy néhány éve ezektől a nem nagy szám csapatoktól is több góllal kaptunk volna ki. Már az mekkora meglepetés volt, hogy kijutottunk az EB-re, legyőzve a norvégokat, az volt a célunk, hogy csoportharmadikként valahogy továbbmegyünk, erre VERETLENÜL, 7 ponttal mentünk tovább, egy olyan csapatnak rúgtunk 3 gólt, amelynél a világ legjobbja, vagy második legjobbja játszik. Én attól félek, hogy mostmár a szurkolók túl sokat akarnak majd a csapattól, és (nyílván akik értenek a focihoz, azok nem, de sokan most néznek először focit) fikázni fogják a csapatot, mert győzelmet várnak tőlük.
Belgium ellen sajnos szerintem is véget ér az álom, még Portugáliánál is klasszisokkal jobb csapat, de azért remélem hogy valahogy beszenvedünk egy gólt, erre is megvan az esély.
5 ponttal jutottunk tovàbb, nem pedig hèttel.
Ès nem vèletlenül, ez egy nagyon jó kis csapat, de azèrt szàmìtani lehetett erre a belga gyõzelemre.
Egy gólt azért mègiscsak remèltem, hogy ne nullàval zàrjunk, de a màsodik belga gólnál màr eldõlt szerintem, hogy ennyit errõl a meccsrõl.
A harmadik, negyedik gól, màr csak hab volt a tortán.
Mindegy ne legyünk nagyravàgyóak.
Örüljünk, hogy csoportelsõk lettünk, megvertük az osztràkokat 2-0-ra ès mèg a portugàloknak is lõttünk hàrom gólt.
Mi ez, ha nem egy jó csapat?
Ami többet ér az bármilyen gólnál, hogy a csapat tagjai nagyrészt rendes emberek, nem pedig nagykèpü, lenèzõ barmok, ami ma annyira divat a legtöbb sportàgban.
A belgàk nagyon jól jàtszottak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!