Hogy mehetek el egyesüetbe focizni?
Figyelt kérdés
12 éves fiú vagyok.. 7 éves korom óta játszok, régen tesitanárom vitt focizmi, edzések is voltak de a suliváltás miatt 3x megyunk osszesem 1 évbe és heti 1 edzésem van. ISKOLAODŐBEN! SZeretnék egyesuletbe memmi.. Amugy haverjaimmal szoktam lejárni 2 16 éves és sprintbe eggyik mellet elfutok, másikkal mellete megyek.. tegnap 2 fiu lejott és az egyik nbII ES VOLt a másik a tesoja meg hoztak par ember.. es 4 ember kozott cseleztem.. 1 15 es egy 16 éves kozott.. aztám sikerult befuzni az NBII IS.. azt mondta jól játszom...2016. jún. 26. 08:32
1/3 anonim válasza:
Fél kell hívni a korosztályos edzőt abban a csapatban amelyikben játszani szeretnél ès ő majd informális tèged,pl mond egy időpontot hogy mikor menj el edzeni.V ágy ha van ismerettsèged akkor ő is beszervezhet.
2/3 A kérdező kommentje:
És Szabolcsbam ilyet hol találjak?
2016. jún. 26. 09:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!