4:0?! -. -

Figyelt kérdés
2016. jún. 26. 22:49
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
72%
44 év után még ez is szép volt.
2016. jún. 27. 05:43
 32/34 anonim ***** válasza:
0%
Mit akartok már. 1953-ban döntőig vittük ráadásul az vb volt.
2016. jún. 27. 06:02
 33/34 anonim ***** válasza:
14%
Akik szeretik a magyar válogatottat azokhoz szól a kérdésem. Hogy lehet az hogy a csoport első kiesett a 2. és 3. pedig tovább jutott. Senki ne jöjjön azzal, hogy a horvát és angol válogatott rossz és gyengébb! Ebből is látszik, hogy a magyar csapat nem a mérhetetlen nagy tudásával hanem a véletleneknek köszönhetően lett csoport első. A játék része a szerencse is. De a szerencse nem váltja ki a tudást. És nem tudom miért hazudnak nyíltan az ember szemébe hogy mennyit fejlődtünk, hol? A csoport körökben három meccsen kaptunk négy gólt, itt egy meccs alatt. Ez nem fejlődés, hanem visszaesés. De mindenkinek szíve joga eldönteni kinek drukkol, kit hogy tisztel. Én nem tudok erre sok jót mondani.
2016. jún. 28. 11:40
 34/34 anonim ***** válasza:
81%

#33!

Persze,így könnyű becsmérelni őket hogy számolgatod hány gólt kaptak az Eb alatt de nem ez a fontos!

Hanem az,hogy igenis fejlődtek,rengeteget! Ők voltak a fekete bárányok az Eb elején,és micsoda meglepetést okoztak mindenkinek!:) Csoportelsőként jutottak tovább,ami igenis azt jelenti hogy jobbak voltak Ausztriánál,Izlandnál és Portugáliánál is! Ez a játékukon is látszódott. A belgák elleni meccsükbe is a szívüket-lelküket beletették,mindent megtettek,de akkor is be kell látni hogy Belgium a legeslegjobbak között van. És a magyar csapat is lehet ott idővel,ha így folytatják. De olyan csodát ők sem tudnak tenni,hogy eddig kint sem voltak az Eb-n most pedig egytől-egyig mindenkit kiütnek,ez lehetetlen lett volna! Fejlődniük kell,de kis idő múlva lehet Belgium fog kikapni 4-0ra tőlünk!;) És de igenis jövök azzal,hogyha az angolokkal játszottunk volna ott lennénk a negyeddöntőben. Mert ez az igazság. És hozzátenném: Mikor volt a csapatnak szerencséje? Amikor izland tizenegyest rúghatott,teljesen igazságtalanul?:) Ha úgy vesszük őket is megvertük. Ronaldot is kiborítottuk!:D 4 gólt kaptunk a csoportmérkőzéseken és hányat is rúgtunk? Azt miért hagytad ki? Azért mert azzal egy kicsit is dicsérnéd őket?:) 3 (+1 tizenegyes) gólt kaptunk és 6ot rúgtunk. Sajnállak hogy te nem érzed azt a büszkeséget amit én,és rajtam kívül még rengeteg ember.

2016. jún. 28. 12:16
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!