Ők miért nem szerepelnek az EB-n?
Figyelt kérdés
Nem biztos, hogyjól írom a nevüket.
Spanyoloknál David Villa és Xabi Alonso.
Franciáknák Ribéry.
Portugáloknál mindig játszott korábban egy szőkés hajú szélső középpályás vagy hátvéd.
Olaszoknál Balotelli.
2016. jún. 26. 23:00
1/9 anonim válasza:
Annyit tudok hogy Balotellinek viselkedés zavarai vannak ezért nem kérnek belőle.
2/9 A kérdező kommentje:
Azt nem csodálom. Az előző vb-n ismertem meg, mint focistát, meg is utáltam :D
2016. jún. 26. 23:04
3/9 anonim válasza:
Ribéry és Alonso 2 éve visszavonultak a válogatottságtól. Többit nem tudom.
4/9 anonim válasza:
egyik csapatnak sem kell, a hozzáállása miatt főleg meg a balhéjai miatt. És még csak 26 éves. Ennyi volt neki úgy látszik.
5/9 anonim válasza:
Balotelliről kiderűlt, hogy reptoid http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__humor__3139218..
6/9 anonim válasza:
Xabi Alonso es Ribery a VB utan, David Villa 2015 vegen vonult vissza a valogatottbol.
Balotellinek nagyobb az arca, mint az idei teljesitmenye.
A portugaloknal Coentrao (balhatved) serules miatt hagyja ki az EB-t.
7/9 anonim válasza:
Ribéry visszavonult a válogatottságtól a válogatott folyamatos kudarcai miatt (2006-os vb ezüst után 2008-as EB-n és a 2010-es VB-n is a csoportutolsóként búcsúztak)
Portugálok esetében sztem Coentrao-ra gondolsz, aki most csere.
9/9 A kérdező kommentje:
Igen, rá gondoltam.
Köszönöm a válaszokat.
2016. jún. 27. 17:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!