Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Miért sírnak a rajongók, ha...

Miért sírnak a rajongók, ha valaki elmondja nekik az igazságot?

Figyelt kérdés

A belgák nyilvánvalóan jobbak mint mi, és örülhetünk, hogy egyáltalán kijutottunk, stb, DE!

Rengeteg helyzet volt amit kihagytunk, a játékosok össze vissza rúgták a labdát, a kaput meg sem közelítették a lövések, és mihelyst a kapu elé értek mintha elfelejtették volna, hogy hogyan kell rúgni a labdát, vagy passzolni, és kezelni azt.

Ezek nem a belgákon múlottak. Lehet pátyolgatni a magyar csapatot, nem azt mondom, hogy nem ér semmit amit elértek, de vakok se legyünk már!

2016. jún. 26. 23:44
 1/10 anonim ***** válasza:
21%
Mert elvakultak. Már gyalázkodik is némelyik, pedig ez egy játék. És semmi meglepetés nem volt. Döntetlen is szép lett volna ellenük. Talán majd következőre...
2016. jún. 26. 23:45
 2/10 anonim ***** válasza:
80%
Döntetlen semmiképpen nem lehetett volna. :D
2016. jún. 26. 23:51
 3/10 anonim ***** válasza:
88%

Mi már a családdal az első meccsükön ugyanezeket mondtuk, láttuk, hogy baromira elszerencsétlenkedtek sok lehetőséget.

DE! Mégis drukkoltunk nekik, nagyon is! :)

Voltak baromi jó húzásaik, összességében pedig egy nagyon szép szereplés volt ez az idei és remélhetőleg okulnak belőle, hogy miben merre kell fejlődni.

"Szép volt fiúk" tömeges skandálás megy per pillanat a körúton... Szóval erről ennyit :)

A portugál-magyar meccsért meg már önmagában megérte az egész eb, mert kvajó volt :D

2016. jún. 27. 00:00
 4/10 anonim ***** válasza:
0%
még az X vonalat sem érték el! Ha nagyon komolyan vették volna akár 8 gólt is rughattak volna...
2016. jún. 27. 00:01
 5/10 anonim ***** válasza:
89%

Igazad van neked is kész csoda hogy kijutottunk az EB-re. Amikor elvertük az Osztrákokat akkor éledtek fel azok a rajongók akik nem hitték hogy a Magyarok magukhoz képest ilyen jól teljesítenek. Csoport elsők lettünk, kijutottunk a nyolcaddöntőbe. A focistáink tényleg mindent amit emberileg lehetett beleadtak az egészbe. Ma is szépen küzdöttek a Belgák gyorsak voltak, meg némi önbizalom hiány is észrevehető volt a magyar csapatnál én meglátásom szerint. De én azt kell gondoljam hogy szépen küzdöttek, akármennyire is csalódottak vagyunk a veszteségbe, büszkének kell lenni rájuk mert a semmiből éledt fel szinte a magyar foci és ha nem szúrják el akkor csak előrébb kerülhetünk lassan de biztosan.

Aki sír ezért annak inkább büszkének kell lennie a csapatunkra hogy tényleg ennyi mindent megtettek.

2016. jún. 27. 00:01
 6/10 A kérdező kommentje:
Nos igen, azt én is belátom, hogy magunkhoz képest jól szerepeltünk, de egyszerűen gyűlölöm amikor valaki nem látja be azt, hogy amit az ellenfél kapuja előtt műveltek egyszerűen gyalázatos volt. :D
2016. jún. 27. 00:03
 7/10 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem ezt a szerencsétlenkedést max. akkor lehetett volna mondani, ha nem lettek volna ott a pályán a belgák. Én csak néztem, hogy jóisten ezek olyan kva gyorsak, hogy hihetetlen, mindig ott voltak, odaértek, visszaértek, egy csomó volt belőlük mindenütt, azért a kapu előtt nem elfelejtették a magyarok, hogy mit kell csinálni, hanem nagyon nem akarták hagyni nekik, hogy csináljanak is valamit. Aztán még így is szép tiszta dolgokat sikerült összehozni, hát nem mentek be, de ez nem egy magyar dolog, nézzük már meg az egész eb-t mekkora emberek és miket hagytak ki folyamatosan.
2016. jún. 27. 00:07
 8/10 anonim ***** válasza:
26%

Jajj, hát ez ilyen, vannak az elvakultak és azok, akik kritikusan nézik ÉS szurkolnak :D

Nekem a lengyel ismerőseim folyamatosan kielemzik, hogy a lengyelek mennyi bénáznak és mit hogyan csesznek el, ennek ellenére mégis nagyon szurkolnak :D

2016. jún. 27. 00:09
 9/10 anonim ***** válasza:
95%
Nyilván voltak kihagyott helyzetek, sok is. De ahogy írták, nagy volt az önbizalomhiány. Kár, mert képesek lettek volna, nem is egy gólra. Ez most így alakult. De az biztos, hogy a jövőben fejlődés elé néz a magyar foci, én meg sok sikert kívánok, gyalázkodók nélkül, " elvakultakkal", mivel minden nemzet csapatának jár az a saját szurkoló tábor, aki mellettük áll, akármit is hagynak ki!
2016. jún. 27. 00:15
 10/10 anonim válasza:
Mát nem azért de kiutaztak Franciaországba, megverték az Osztrákokat, döntetlent játszottak az Izlandokkal, és a Portugálokkal, több hétig küzdöttek az országunkért, aztán kikaptak a Belgiumtól, mert elrontottak pár paszt. Király Gábor, csak az első félidőben 7 lövést védett ki, és majdnem eltörte az ujját...te meg tudtad volna csinálni? Azt az egészet, amit leírtam? Mert szerintem nem.... Ez az én véleményem, nem erőltetem senkire, de szerintem annyit azért csak megérdemelnek tőlünk, hogy tiszteljük őket...
2016. jún. 28. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!