Miért sírnak a rajongók, ha valaki elmondja nekik az igazságot?
A belgák nyilvánvalóan jobbak mint mi, és örülhetünk, hogy egyáltalán kijutottunk, stb, DE!
Rengeteg helyzet volt amit kihagytunk, a játékosok össze vissza rúgták a labdát, a kaput meg sem közelítették a lövések, és mihelyst a kapu elé értek mintha elfelejtették volna, hogy hogyan kell rúgni a labdát, vagy passzolni, és kezelni azt.
Ezek nem a belgákon múlottak. Lehet pátyolgatni a magyar csapatot, nem azt mondom, hogy nem ér semmit amit elértek, de vakok se legyünk már!
Mi már a családdal az első meccsükön ugyanezeket mondtuk, láttuk, hogy baromira elszerencsétlenkedtek sok lehetőséget.
DE! Mégis drukkoltunk nekik, nagyon is! :)
Voltak baromi jó húzásaik, összességében pedig egy nagyon szép szereplés volt ez az idei és remélhetőleg okulnak belőle, hogy miben merre kell fejlődni.
"Szép volt fiúk" tömeges skandálás megy per pillanat a körúton... Szóval erről ennyit :)
A portugál-magyar meccsért meg már önmagában megérte az egész eb, mert kvajó volt :D
Igazad van neked is kész csoda hogy kijutottunk az EB-re. Amikor elvertük az Osztrákokat akkor éledtek fel azok a rajongók akik nem hitték hogy a Magyarok magukhoz képest ilyen jól teljesítenek. Csoport elsők lettünk, kijutottunk a nyolcaddöntőbe. A focistáink tényleg mindent amit emberileg lehetett beleadtak az egészbe. Ma is szépen küzdöttek a Belgák gyorsak voltak, meg némi önbizalom hiány is észrevehető volt a magyar csapatnál én meglátásom szerint. De én azt kell gondoljam hogy szépen küzdöttek, akármennyire is csalódottak vagyunk a veszteségbe, büszkének kell lenni rájuk mert a semmiből éledt fel szinte a magyar foci és ha nem szúrják el akkor csak előrébb kerülhetünk lassan de biztosan.
Aki sír ezért annak inkább büszkének kell lennie a csapatunkra hogy tényleg ennyi mindent megtettek.
Jajj, hát ez ilyen, vannak az elvakultak és azok, akik kritikusan nézik ÉS szurkolnak :D
Nekem a lengyel ismerőseim folyamatosan kielemzik, hogy a lengyelek mennyi bénáznak és mit hogyan csesznek el, ennek ellenére mégis nagyon szurkolnak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!