Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Rajtam kívül van más is aki...

Rajtam kívül van más is aki azért örül annak, hogy a magyarok kiestek az EB-ről?

Figyelt kérdés

Szerintem a focistáink igazán szépen játszottak, de a szurkolók viselkedése az sajnos kritikán aluli..

Mintha a magyar ember egyáltalán nemt tudna kultúráltan szurkolni, inkább olyan mint egy külön állatfaj lenne, így szerintem nem is baj, hogy ennek itt most vége szakadt..

Gondolok pl. ezekre (de a lista ennél jóval hosszabb):

- terek, utak önkényes foglalása (tekintet nélkül a közlekedőkre), csoportos őrjöngés, riázás stb.

- franciaországi/stadionbeli attrocitások, összecsapások (az nem mentség, hogy más nemzet is csinál ilyet)

- Ronaldo homoszexualizálása (mintha a győzelem mellé még meg is kéne alázni az ellenfelet)

- szemlélet, hogy mindenki hazaáruló, aki nem szereti a focit stb.

Szerintem lehet ennél azért sokkal szebben is szurkolni.

2016. jún. 27. 08:19
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Akkor gondolom a legtöbb csapatnak örülsz, ha kiesnek. Mintha különben lennének más nemzet szurkolói.
2016. jún. 27. 08:22
 2/15 anonim ***** válasza:
52%
Én nem örülök, de ez már kellett. Felébredhetett az a sok álomba merengő aki azt hitte majd mi döntőt játszunk meg tovább jutunk. Belgium olyan ellenfél volt hogy aki tud tisztán gondolkozni tudta hogy nem sikerül nyernünk. Még szerencse hogy csak 4-et kaptunk.
2016. jún. 27. 08:24
 3/15 anonim ***** válasza:
0%

Nem, nem örülök!

Ha nyertünk volna, arra hivatkozással még a legedugottabb tanyaközpontban is épülhettek volna stadionok, ami a népesség általános egészségi mutatóját nagyon megemelhette volna!

Még több a stadionokra az egészségügy, az iskolák kárára, hulljon a férgese!

2016. jún. 27. 08:37
 4/15 anonim ***** válasza:
83%
#3: "Senki nem gondolta, hogy mi majd döntőt játszunk, " Olvasgass a neten! Elég sokan ezt mondták itt is....meg hogy Lengyel-Magyar döntő lesz!
2016. jún. 27. 08:55
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Igen, a belgák.
2016. jún. 27. 09:00
 6/15 anonim ***** válasza:
93%
Amúgy kultúrátlan viselkedtek a magyar szurkolók, legalább is kulturáltabban mint az angolok vagy az oroszok.
2016. jún. 27. 09:03
 7/15 anonim ***** válasza:
2016. jún. 27. 09:55
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Ellentmondás.

Örülsz hogy kiestek, de tudod hogy a játékosok nem tehetnek néhány szurkoló mocskolódásáról. No comment.

Kiragadtad azokat akik magyarhoz nem méltó módon szurkoltak, de meg sem említetted azt a döntő többséget, akik igen. Nem kell a ködösítés, ha csak egy balhés van te akkor is azon izgulsz, hogy mikor esünk már ki. De belőled is csak néhány van, a többség összetartó és boldog volt a szereplésünk miatt, együtt örült az ország itthon és külföldön is. Szomorú hetek voltak ezek trolléknak, rég nem látott összefogással cáfoltunk rá mindarra a negatív sztereotípiára, amit olyan nagy aknamunkával próbáltak a magyarokra húzni. Nem jött be. ;)

2016. jún. 27. 10:01
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Persze, van pár debil, aki még örül ennek. Én nem.

A szurkolók....: Az sem egy egyöntetű tömeg, többsége normális ember, a gyagyások meg ott is ott vannak. Ezekek az ultrákat kéne likvidálni, és minden oké. Azért az mégis pozitív, hogy a tegnapi vereség ellenére is népünnepéllyel biztatták a csapatot, és nem kussban eltűntek hirtelen vagy még rosszabb, ha balhézni-rongálni kezdtek volna akár Touluseban, akár itthon. Ez szerencsére elmaradt, mindneképp pozitív.

A riázás kissé uncsi már, az éjjel sose dal meg egyenesen irritáló, jó lenne, ha további eseményekre kitalálnának kreatívabb szurkolói dumákat, és úgy engem se fárasztana az egész. Így kissé birkacsordának tűnnek, de még mindig azt mondom, hogy nem baj....

Egyébként azt hiszem tavaly volt az, hogy egy afrikai biciklista szakaszt nyert a Tour de Franceon. Ahogy őt az országában fogadták, és amilyen ünneplést csináltak neki, az hihetetlen volt. Ezek szép dolgok, na....

2016. jún. 27. 10:59
 10/15 partizana ***** válasza:

"Olvasgass a neten! Elég sokan ezt mondták itt is....meg hogy Lengyel-Magyar döntő lesz!"

Nacionalizmus. Mind a magyar, mind a lengyel drukkerek egy ilyen döntőre vágytak, mindenkinek van realitás érzéke, de ettől még lelehet írni. Pozitív hatású.

2016. jún. 27. 11:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!