Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Milyennek kell lenni egy...

Milyennek kell lenni egy lánynak aki focizni akar?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretem a focit és szeretném elkezdeni mint sport, milyen adottságaimnak kell lennie ahhoz, hogy ügyes legyek? 13/L
2016. jún. 27. 08:19
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Jól kell tudnia focizni.
2016. jún. 27. 08:32
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
ugyanaz mint a fiúknál. legyen ecsethaja, legyen hisztis, legyen piperkőc, gyantázza magát mindenhol, többet járjon fodrászhoz kozmetikushoz meg szoliba mint edzésre.
2016. jún. 27. 08:40
 3/5 anonim válasza:

Szia!

Én 6 évig versenyszinten fociztam,most 16 éves vagyok. AZért kezdtem el,mert a velem egyidős fiú unokatestvérem is járt focizni,csak egyedül nem volt kedve edzésre járni. Én sokáig a fiúk között játszottam,és ezért hálás is vagyok,mert mikor átkerültem lány/női csapathoz,az ottani lövések erőssége meg sem kottyant már. Kapus poszton játszottam egyébként. Nem vagyok egy nagy szépség,magas és erős testalkatom van. Az alkaton nem múlik semmi. Persze van olyan,hogy veled született adottság, de az edzőm azt szokta mondani, hogy a tanult profinak az a dolga, hogy a született profinak átadja a labdát,ő meg belője. De kitartással bármit el lehet érni. Én például a régi csapatom összes fiú játékosánál többet tudok dekázni :)

És ők is valahol 100 fölött állnak csak le.

Ami kell: (szerintem)

motiváció

kitartás

a játék szeretete

meg egy viszonylag jó utánpótlásneveléssel rendelkező klub.

Egy dolog: kérlek,vigyázz magadra, főleg a szalagokra. Én is amiatt nem játszhatok most. De nyugodtan kezdd el.

Ha valamire még kíváncsi vagy,akkor nyugodtan írj privibe.

2016. jún. 27. 09:27
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem árt, ha van két darab lábad.
2016. jún. 27. 09:28
 5/5 A kérdező kommentje:
A 3. válaszolonak nagyon szépen köszönöm :)
2016. jún. 27. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!