Milyennek kell lenni egy lánynak aki focizni akar?
Szia!
Én 6 évig versenyszinten fociztam,most 16 éves vagyok. AZért kezdtem el,mert a velem egyidős fiú unokatestvérem is járt focizni,csak egyedül nem volt kedve edzésre járni. Én sokáig a fiúk között játszottam,és ezért hálás is vagyok,mert mikor átkerültem lány/női csapathoz,az ottani lövések erőssége meg sem kottyant már. Kapus poszton játszottam egyébként. Nem vagyok egy nagy szépség,magas és erős testalkatom van. Az alkaton nem múlik semmi. Persze van olyan,hogy veled született adottság, de az edzőm azt szokta mondani, hogy a tanult profinak az a dolga, hogy a született profinak átadja a labdát,ő meg belője. De kitartással bármit el lehet érni. Én például a régi csapatom összes fiú játékosánál többet tudok dekázni :)
És ők is valahol 100 fölött állnak csak le.
Ami kell: (szerintem)
motiváció
kitartás
a játék szeretete
meg egy viszonylag jó utánpótlásneveléssel rendelkező klub.
Egy dolog: kérlek,vigyázz magadra, főleg a szalagokra. Én is amiatt nem játszhatok most. De nyugodtan kezdd el.
Ha valamire még kíváncsi vagy,akkor nyugodtan írj privibe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!