Mi történik akkor, ha egy csapat sem jut be a BL döntőbe?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Sziasztok! Szerintetek késő lenne, vagy még van esélyem? Szeretnék végre sportolni és jól érezni magamat. Iskolában van néha bajnokság, de azt kevésnek tartom. Még lenne esély, főleg, hogy kapus szeretnék lenni, és nagy pályán játszanék szívesen. Még annyit, hogy...
Példa. Józsinak van egy 3 éves szerződése egy klubbal. De egy másik csapat meg akarja venni. Akkor ez csak a Józsi mostani csapatán múlik vagy neki is van döntésjoga. Ha ő maradni akar, de a csapatok megegyeznek, akkor mennie kell? Vagy ha ő akar menni és...
Például az egyik tag beleesik az aprító gépbe, és a másik helyi ki akarja húzni, a többiek azt hiszik, hogy épp bele akarja tolni. Na melyik ez a film? Elfelejtettem ezért kérdezem. Köszi.
Amikor át akarok kerülni másik csapatba akkor a GM-nél kiválasztok 3 csapatot olyan a sorrendbe ahogy én be szeretnék kerülni. 1.Miami Heat 2.San Antonio Spurs 3.Bulls(az Oklahoma City Thunders-be voltam éppen akkor) és később elmentem a GM-hez és gratulált hogy...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!