Hogyan tudnék olyan formát összehozni, mint amilyen a Bosnyák Máténak van?

Márpedig egy átlagszar adottságokkal rendelkező hobbigyúrós nem fog "kimagasló" formát összehozni naturalon. Szóval a helyén kezelve az egy teljes korrekt fizikum.

Íme Bosnyák Máté csúcsformája:
Ez ki szerint esélytelen? Sokszor középiskolás kezdők jobban néznek ki.
Ez ki szerint korrekt fizikum? A srác nem kevés éve edz. Ennyi év alatt szarabb genetikából is ki lehetett volna hozni jobbat.
Ehhez ki szerint kell kox? Ezen az oldalon egyetlen kommentelőnek sincs köze a testépítéshez?

"Ez ki szerint esélytelen? Sokszor középiskolás kezdők jobban néznek ki."
Gondolom te sem pont így nézel vagy néztél ki meg èn sem, mivel mások az adottságaink. Ez nem azt jelenti hogy ő hűde jó. Ez csak annyit jelent hogy mindenki egy kicsit más. Erre írtam ezt: "Legyen ugyanolyan genetikád és akkor ugyanúgy fogsz kinézni, máskülönben esélytelen."

"Ez ki szerint korrekt fizikum? A srác nem kevés éve edz. Ennyi év alatt szarabb genetikából is ki lehetett volna hozni jobbat."
Nekem "szarabb" a genetikám és ránézésre sem hoztam ki jobbat. Az más dolog hogy erőszintben/testtömegben meg magasságbam is nagyobb vagyok nála és régebb óta is edzem, de itt most nem ez volt a téma.
Szóval szerintem igen ez korrekt. Átlagos hobbigyúrós natural forma.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!