Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan tudnék olyan formát...

Hogyan tudnék olyan formát összehozni, mint amilyen a Bosnyák Máténak van?

Figyelt kérdés
márc. 25. 16:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
76%
A srác "fénykorában" se volt kimagasló formában, de amióta nem végez testépítő edzést, semmilyen formában nincs, úgyhogy ha ez kérdés, akkor vagy egy élettelen troll vagy, vagy a világ legrosszabb genetikájú gyúrósa.
márc. 25. 16:48
 2/11 anonim ***** válasza:
Legyen ugyanolyan genetikád és akkor ugyanúgy fogsz kinézni, máskülönben esélytelen.
márc. 25. 20:25
 3/11 anonim ***** válasza:
0%

Márpedig egy átlagszar adottságokkal rendelkező hobbigyúrós nem fog "kimagasló" formát összehozni naturalon. Szóval a helyén kezelve az egy teljes korrekt fizikum.

márc. 25. 20:28
 4/11 anonim ***** válasza:
0%
Jó sok koksszal.
márc. 25. 23:07
 5/11 anonim ***** válasza:
62%

Íme Bosnyák Máté csúcsformája:

[link]

Ez ki szerint esélytelen? Sokszor középiskolás kezdők jobban néznek ki.

Ez ki szerint korrekt fizikum? A srác nem kevés éve edz. Ennyi év alatt szarabb genetikából is ki lehetett volna hozni jobbat.

Ehhez ki szerint kell kox? Ezen az oldalon egyetlen kommentelőnek sincs köze a testépítéshez?

márc. 25. 23:38
 6/11 anonim ***** válasza:

"Ez ki szerint esélytelen? Sokszor középiskolás kezdők jobban néznek ki."

Gondolom te sem pont így nézel vagy néztél ki meg èn sem, mivel mások az adottságaink. Ez nem azt jelenti hogy ő hűde jó. Ez csak annyit jelent hogy mindenki egy kicsit más. Erre írtam ezt: "Legyen ugyanolyan genetikád és akkor ugyanúgy fogsz kinézni, máskülönben esélytelen."

márc. 26. 01:29
 7/11 anonim ***** válasza:
0%

"Ez ki szerint korrekt fizikum? A srác nem kevés éve edz. Ennyi év alatt szarabb genetikából is ki lehetett volna hozni jobbat."

Nekem "szarabb" a genetikám és ránézésre sem hoztam ki jobbat. Az más dolog hogy erőszintben/testtömegben meg magasságbam is nagyobb vagyok nála és régebb óta is edzem, de itt most nem ez volt a téma.

Szóval szerintem igen ez korrekt. Átlagos hobbigyúrós natural forma.

márc. 26. 01:33
 8/11 anonim ***** válasza:
82%
hát azért azt nem nehéz de tuti trollkérdés
márc. 26. 05:43
 9/11 anonim ***** válasza:
36%
Ugyanolyat csak ugyanolyan genetikaval, de am meglep modon gyurassal meg helyes taplalkozassal lehet izmot felszedni.. Nyilvan evekig tart
márc. 26. 14:07
 10/11 anonim ***** válasza:
Nézd meg ennek a Bosnyák csávónak a GymBeam-es videóit Youtube-on. Az sem látszik rajta, hogy egyáltalán edzett volna valaha, szóval, milyen formáról beszélünk?
márc. 26. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!