Személyi edzők,ti milyen tarifákat szabnátok meg egy konditerembe vidéken?
Figyelt kérdés
A város amúgy Paks, itt szeretnék edző lenni. Milyen szolgáltatásokat lehetne értékesíteni? Én gondoltam személyi edzés alkalom /4.500 ft , étrendért edzéstervért együtt 15000-20000ft, amit csak egyszer kérnék el tőlük, esetleg akkor ha egy szálkásító diéta után, kalória többletbe megyünk át. Személyi edzéseknél gondoltam csomagokra is minél több alkalmat vesz az illető annál nagyobb kedvezményt biztosítok. Étrend tartalmazna legalább 3 lehetőséget minden étkezéshez.ápr. 15. 11:24
1/7 A kérdező kommentje:
Tippek, meglátások jöhetnek, de csak olyan személytől aki jártas a témában, vagy edző.
ápr. 15. 11:25
3/7 anonim 

válasza:

Szerinted mindenkinek, aki étrendet ír, van dietetikai végzettsége?😆
Ugyan...
4/7 anonim 

válasza:

Sajnos sokaknak nincs és nem is szabadna étrendet pénzért árulnia.
5/7 anonim 

válasza:

Pár versenyzőt láttam egeszségileg tönkremenni a még érettségivel sem rendelkező személyi edző étrendje miatt. Egyik majdnem meghalt, éppen hogy megmaradt a másik maradandó egészségügyi károsodása lett, ja igen van még egy ő is maradandó károsodást szenvedett. Ez nem kitaláció, ha nem ismerném őket el se hittem volna.
6/7 anonim 

válasza:

Egyrészt ez iszonyat olcsó lenne. 7 ezer alatt nem vállal jó edző vidéken sem órát. Újpest külvárosban is 10 a jobb termekben egy óra edzés.
Másrészt kizárólag akkor ha van végzettséged különben átverésnek számít.
Harmadrészt ha nincs annyi eszed, energiád, motiváltságod, kutatómunkád hogy megnézd online étrendtervező edzők tarifáid akkor ne kezdj vállalkozásba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!