Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Lehet arra esély hogy fejlődök...

Lehet arra esély hogy fejlődök edzésben de nem látom magamon. Változtatni akarok emiatt az edzésemen de nem tudom hogy csak kárt okozna-e benne. Küldhetek képet hogy mennyit fejlődtem 3 hónap alatt de nem tudom hogy van-e egyáltalán fejlődés?

Figyelt kérdés
2025. júl. 27. 07:02
 1/6 anonim ***** válasza:

Vannak számok, amik mutatják. Mérleg, centik, azokon látnod kell.

Ha 3 hónapja kezdted, akkor el kene kezdeni változást látni, a kezdők még szar edzéssel is tudnak fejlődni.

Ha több ideje edzel es 3 hónapja nem látsz változást, akkor valószínűleg vagy nem megfelelelően edzel vagy nem megfelelően eszel

2025. júl. 27. 12:23
 2/6 A kérdező kommentje:

1 éve edzek és 3 honapja van utolsó képem és ahhoz viszonyítom

evésnél tömegelek kbra eszek

2025. júl. 27. 12:50
 3/6 anonim ***** válasza:
Akkor kezdj el ténylegesrn kalóriát számolni, a kb tud nagy meglepetéseket okozni
2025. júl. 27. 15:06
 4/6 A kérdező kommentje:
Képeket tudnál nézni #3? és eltudnád mondani hogy látsz-e fejlődést?
2025. júl. 27. 16:00
 5/6 anonim ***** válasza:
Persze
2025. júl. 27. 20:25
 6/6 anonim ***** válasza:
Az ad jo visszajelzest ha valaki akivel regebben talalkoztal ,rakerdez hogy mivan gyursz? 😀 Amugy magad nem veszed észre mert naponta latod magad.Merni kell,keruleteket,nem is súlyt.
2025. aug. 14. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Leszoktam már kb 1 éve a drogokról, viszont mostnában nem érzem magam jól mentálisan és testileg, hogyan tudnék ezen változtatni?

Egyre többször beszélek magamban, nyugtalan vagyok, folyamatosan kattog az agyam azon hogy fejlődni szeretnék, a pulzusom 100 körüli, már csak a gondolatimon feldühödük, leizzadok és elvörösödök, illetve akaratlanul is megszolalok hogy francba , vagy nem tudom, fejemet...

Lendítene a fejlődésemen, ha változtatnék az ismétlésszámon?

4 éve edzem, ebből 3-ban ilyen 5-8 ism.számmal edzek szinte mindent. Gondolkodtam, hogy lehet jót tenne a fejlődésemnek, ha 10-12-vel próbálkoznék egy darabig, csak félek elvesztem az erőszintem. Előre is köszönöm.

Mit gondoltok az edzéstervemről? Még elégedett vagyok a fejlődéssel, de min lenne érdemes változtatni?

Hétfő (mell, tricepsz): fekvenyomás ferdepadon: 12 (35)-10 (40) – 8 (60)-6 (65) mellről nyomás kézisúlyzóval 12 (14) 10 (18) 8 (20) 6 (22) alsó kábeles összenyomás 4x13 tárogatógép: 12 (28) 10 (33) 8 (35) 6 (38) fekvőtámasz lábtámasszal: 2x10 + 3. kör ameddig...

Mit kellene változtatnom az edzéstervemen fejlődés céljából?

Annyit érdemes rólam tudni, hogy elég nehezen növesztek izmokat, 2 éve edzek, híztam kb 15 kilót, de még így is rengetegszer látom, hogy betévednek utcáról emberkék akik életükbe nem edzettek még és nagyobb súlyokkal bírnak mégis edzeni... 180cm/52kg voltam mikor...

Min kellene változtatnom?

1és fél hónapja edzek, 1hónap alatt felment 5kg, de ez alatt a fél hónap alatt semmi sem változott, pedig megfelelő fehérjét és szénhidrátot viszek be, magas intezitású edzés mellett és pihenőnap is van, mégsem fejlődök.Min kellene változtatni?Vagy esetleg csináljam tovább ahogy most?

Mi lehet az oka annak h nem érek el látható fejlődést vagy legalábbis nem látom magamon? Hogyan tudnék ezen változtatni?

Fekvőtámaszozok, húzódzkodok, tolódzkodok, felülésezek illetve heti 2szer futok de már nem akkora a fejlődés mint a kezdeti időkben! :S viszont az erőm meg az állóképességem nőtt ezt érzem és meg is tapasztalom többször is! Nem szedtem eddig semmi étrend kiegészítőt meg semmi ilyesmit.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!