Otthoni gyúráshoz ajánlanátok edzéstervet, videókat? 27/N
Nem megyek edzőterembe, mert az egyik családtagunknak (aki velünk szemben lakik) egy egész szobányi edzőkomplexuma van. Tőle nem vennék leckéket, szerintem nem ért hozzá, a táplálkozása napi szinten húst takar. És állítja, hogy ez egészséges. Meg fogyózik, de a bacon az kell. Alapvetően nem fogyás a célom, hanem izomépítés. Szoktam edzeni, de ez csak szintentartó jellegű, azonos súlyokkal dolgozom, ezért nem izmosodom. Ezen szeretnék változtatni.
Szerintetek érdemes 1-2 edzés erejéig igénybe venni egy személyi edző szolgáltatasát? Nem szeretném szétcseszni magam, egy-egy mozdulatsornál jó lenne, ha tudnám, mi szabályos, és mi nem. Mint például a guggolás. Láttam videókat ezekről, de egyik így mutatja, másik úgy. Hiteles forrású linkeket is megköszönnék, illetve bármilyen tanácsot szívesen fogadok.:)
Fehérjepor szükséges?

válasza:Elég maszkulin vagy.
Azt írod, nő vagy, de mintha pasi lennél, úgy fogalmazol, olyanok a céljaid.
Ne videózz, élőben tanuld meg a tutit!
Ha meg más gondjaid vannak, ami a testi felépítésed befolyásolja, akkor meg azzal külön foglalkozz, ne "gyúrj" mellé.

válasza:"ajánlanátok edzéstervet"
www.youtube.com/watch?v=3yKaJrgKx90
"egész szobányi edzőkomplexuma van"
Ez mit jelent? Milyen gépei vannak? Milyen rúdja? Mennyi súlytárcsája?
Ajánlhatjuk a hack guggolót vagy a pendulumot, ha csak lábtolója van. Ajánlhatjuk a felhúzást, ha csak 60 kiló tárcsája van.
"táplálkozása napi szinten húst takar"
Miért ne ehetne naponta húst?
"fogyózik, de a bacon az kell"
Ha tudja integrálni a kalóriakaretébe, miért ne ehetne bacont?
"érdemes 1-2 edzés erejéig igénybe venni egy személyi edző szolgáltatasát"
Neked igen, de odaviszed a személyi edzőt a szomszéd rokon szobájába? Vagy online coachra gondolsz? Csak mert edzéstechnikát kezdőként nem fogsz hatékonyan megtanulni online coaching által.
"például a guggolás"
Nem lehet megtanulni jól guggolni 1-2 alkalom alatt, de tessék:
www.youtube.com/watch?v=UuXLsOuf1Rs
"Fehérjepor szükséges"
Ha rendszeresen nem jön össze szilárd ételből az 1.5-1.8 g/tskg minimum fehérjebevitel, akkor igen, de először tanuld/tapasztald meg a konzisztens sporttáplálkozás alapjait.
Egyes, te aztán sokat segítettél. Elég suta lehetsz.
Kettes, van neki lábemelője, kajak vagy kenu húzója, futópad, többféle tárcsa, trx, meg még láttam nála ezt-azt, nem is tudom mik. Apró eszközök szintén.
Napi szinten hús? Nem egészséges, és kész.
Ehet a
bacont, de ő egy héten 2x is eszik. Szintén nem egészséges.
Ilyen guggolásos videókat láttam már, de melyik a jó?
Inkább olyan videókat keresek, ahol mutatják is a mozgásformát, nemcsak beszélnek róla. Elmennék edzőterembe az elején. De ezen csak gondolkoztam, nem biztos, hogy akarok.

válasza:"van neki lábemelője"
Az mi?
"kajak vagy kenu húzója, futópad"
Ezek kardiógépek, izomépítéshez nincs közük.
"többféle tárcsa"
Mi az, hogy többféle? Elég egyféle, ha abból van elég a hosszútávú progresszióhoz.
"trx"
Gyógytornára jó, izomépítésre nem.
"még láttam nála ezt-azt"
Ez nem túl informatív.
"Apró eszközök"
Mik?
"Napi szinten hús? Nem egészséges"
hazipatika.com?
"guggolásos videókat láttam már, de melyik a jó?"
Amelyiket linkeltem.
"Elmennék edzőterembe"
Menj, és tanulj/tapasztalj, mert a szomszédod szobája és a jelenlegi tudásod alkalmatlan izomépítésre.

válasza:egész szobányi edző komplexum 😂😂
az ja 😆

válasza:

válasza:"van még neki boxzsák"
Nincs köze az izomépítéshez.
"többféle súly, de nem tudom hány kg"
Járj konditerembe!
"Nem bodybilder a célom. Feszes feneket akarok, és izmosodni"
Ez bodybuilder cél. Az izmosodáshoz progresszív súlyzós edzés kell, nem futópadozás vagy zsákolás.
"Mint egy úszónőnek a karja"
Akkor járj úszni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!