Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ez ilyen fiatalon szép teljesí...

Ez ilyen fiatalon szép teljesítmény?

márc. 14. 14:47
 1/7 anonim ***** válasza:
57%
Nyilván igen.
márc. 14. 15:01
 2/7 anonim ***** válasza:
67%

Jól van egy újabb pózer, jútúber...

Amúgy respect.

márc. 14. 16:04
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
A koksztól felfúvódni nem eredmény pláne nem sport 🤣
márc. 14. 18:45
 4/7 anonim ***** válasza:
23%
szép bizony. jöhet is betonozni, mert nálunk emberhiány van, ha már ugyis ennyire ráér gyúrogatni.
márc. 14. 18:46
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

4

Majd megy helyetted, ha már betonozás helyett gyakorizol

márc. 14. 19:18
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem rossz.
márc. 15. 22:38
 7/7 anonim ***** válasza:
Ennyi idősen ez nem rossz, sőt, csak hát láb az sehol sincs.
márc. 15. 23:32

További kérdések:

Hi-Tec Nutrition Whey C6?

Ezt a fehérjét nézem, de sajnos nem teljesen értek hozzá. Nem szeretnék túl sok felesleges adalékanyagot bevinni.

Mit kell tudni az edzés előtti pörgetőkről, bedurrantókról?

Monstert szoktam inni edzés előtt nem sokkal.

Okozhat-e gondot a magas pulzus?

Sziasztok, 27 éves vagyok, jelenleg 90 kg körül, 3-4 évet rendszeresen edzettem edzőterembe. Házfelújítás miatt a pénzem és időmet is másra kellett fordítani, így fél év edzés kihagyás után elkezdtem futni. Valamilyen szinten edzésbe is vagyok, de a pulzusom akármilyen...

Szálkásítás előtt 1 hét pihenés?

Tömegelés végén vagyok, és esedékes egy 6 napos utazás külföldre. Ez jó lehet, vagy pihenés után tömegeljek még hogy visszanyerjem az erőmet?

Normális ahogy a testem az edzésre reagál?

Régen brutál sokat, keményen edzettem, elertem egy erőszintet, 100 kg-s fekvenyomás 1rm, 160 kg guggolás, 80assal csináltam 10 ismétles lehúzást. Aztan nem fejlődtem már úgy, elegem lett, közel 1,5 évig csak ilyen hebe hóba tévedtem le a terembe, volt h 6 hétig nem...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!