Ez ilyen fiatalon szép teljesítmény?

válasza:Jól van egy újabb pózer, jútúber...
Amúgy respect.

válasza:

válasza:

válasza:4
Majd megy helyetted, ha már betonozás helyett gyakorizol

válasza:További kérdések:
Ezt a fehérjét nézem, de sajnos nem teljesen értek hozzá. Nem szeretnék túl sok felesleges adalékanyagot bevinni.
Monstert szoktam inni edzés előtt nem sokkal.
Sziasztok, 27 éves vagyok, jelenleg 90 kg körül, 3-4 évet rendszeresen edzettem edzőterembe. Házfelújítás miatt a pénzem és időmet is másra kellett fordítani, így fél év edzés kihagyás után elkezdtem futni. Valamilyen szinten edzésbe is vagyok, de a pulzusom akármilyen...
Tömegelés végén vagyok, és esedékes egy 6 napos utazás külföldre. Ez jó lehet, vagy pihenés után tömegeljek még hogy visszanyerjem az erőmet?
Régen brutál sokat, keményen edzettem, elertem egy erőszintet, 100 kg-s fekvenyomás 1rm, 160 kg guggolás, 80assal csináltam 10 ismétles lehúzást. Aztan nem fejlődtem már úgy, elegem lett, közel 1,5 évig csak ilyen hebe hóba tévedtem le a terembe, volt h 6 hétig nem...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!