válasza:Nem. Semmi biztonsági dolog nincs rajta. A sulytartó is olyan, hogy véletlen se lehessen lerántani róla a tárcsákat, ha valami balul ütne ki.
Mondjuk ha egyedül nyomod a pincében akkor úgyis mindegy, nem lenne segitség

válasza:Ez egy szar takolmánynak tűnik.
Én 5 éve vettem lábtolót. Már akkor se lehetett normálisat kapni fél millió alatt.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Ami a Decathlonban kaphato, Corength tolodzkodo állvány. 93 cm magas, azonban én 188 cm vagyok. Ezen tudnék tolodzkodni, illetve fordított evezest csinálni?
erőemelést csinálok évek óta. eddig edzőterembe jártam, de most fogok kertes házba költözni, ezért lesz lehetőségem otthoni terem kialakítására. ehhez azonban vennem kell rudat és súlytárcsákat. nézegettem a tárcsákat és a cementesek jelentősen olcsóbbak mint az...
Sok jót írtak róla az oldalon, egészségmegőrzés és sporthoz akarom fogyasztani hogy jobban bírjam az edzéseket.Mennyit fog ez dobni az edzések volumenén?
Milyen a hatása?
árban majdnem duplája
Youtube.on van neki a három harmad nevű csatornája, purgold proteinnek a tagja
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!