Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Megéri ilyet venni?

Megéri ilyet venni?

Figyelt kérdés
[link]
márc. 15. 03:26
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem. Na és neked?
márc. 15. 09:04
 2/4 anonim ***** válasza:
81%

Nem. Semmi biztonsági dolog nincs rajta. A sulytartó is olyan, hogy véletlen se lehessen lerántani róla a tárcsákat, ha valami balul ütne ki.

Mondjuk ha egyedül nyomod a pincében akkor úgyis mindegy, nem lenne segitség

márc. 15. 12:46
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy szar takolmánynak tűnik.

Én 5 éve vettem lábtolót. Már akkor se lehetett normálisat kapni fél millió alatt.

márc. 15. 14:25
 4/4 anonim ***** válasza:
54%
Tok folos. Guggolas, felhuzas, kitores es ezek variacioi elegek
márc. 17. 00:01

Kapcsolódó kérdések:

Megéri ilyen toloszkodot venni?

Ami a Decathlonban kaphato, Corength tolodzkodo állvány. 93 cm magas, azonban én 188 cm vagyok. Ezen tudnék tolodzkodni, illetve fordított evezest csinálni?

Megéri ilyen súlytárcsákat venni?

erőemelést csinálok évek óta. eddig edzőterembe jártam, de most fogok kertes házba költözni, ezért lesz lehetőségem otthoni terem kialakítására. ehhez azonban vennem kell rudat és súlytárcsákat. nézegettem a tárcsákat és a cementesek jelentősen olcsóbbak mint az...

Edzéshez megéri venni folyékony magnézium ampullákat,20 ampulla, 25 ml mindegyik?

Sok jót írtak róla az oldalon, egészségmegőrzés és sporthoz akarom fogyasztani hogy jobban bírjam az edzéseket.Mennyit fog ez dobni az edzések volumenén?

Megéri venni étrendet és edzéstervet Dr. Borszéki Pétertől?

Youtube.on van neki a három harmad nevű csatornája, purgold proteinnek a tagja

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!