válasza:Erősnek erős, de ettől még ritka sz@r a kivitelezés. 3 darabot számoltam, amit teljesen kinyomott, a többit csak félig, pattintva, fenék felemelkedve.
Itt egy ellenpélda, 14 normális ismétlés 200 kilóval. Jól látható a különbség.

válasza:2
De azért megpróbálhatjuk megsaccolni, hogy helyes kivitelezéssel hányat tudna. Talán 12-őt?

válasza:Ez nyilván egy félmozgástartományú pattintott pumpálás, nem versenyszabályoknak megfelelő gyakorlatvégrehajtás, de akkor is arról van szó, hogy a csávó 2 mázsát dobál 23 ismétléssel. Nem tankönyvi kivitelezés, de az ilyen mutatványok az emberi test csúcsteljesítményét prezentálják, ami mindenhogy elképesztő és brutális.
Csak gondolj bele a számba:200 kilogramm! Ha egy sportoló élete során eléri ezt a hihetetlen súlyt mondjuk felhúzás 1RM-ben, akkor lehengerlően erős. Na most Larry ezzel a súllyal durrogtat 23 nyomást. A Föld férfipopulációjának 95%-a üres rúddal nem tudna 23 ismétlést nyomni.
Tudom, hogy 2026-ban minden nap ömlenek ránk YouTube-on és TikTokon a csúcsteljesítményekről készült videók, úgyhogy Eddie Hall 500 kilós deadliftje is lószar, hisz Thornak 510 kilóval ment, de próbáljunk meg felébredni a Mátrixból. Ezek emberfeletti képességek.

válasza:#3
Raw-ban 300 kg körül van/volt az 1 ismétléses max amit valaha nyomott, ez alapján azt lehet mondani hogy valahol 10-15 ismétlés között lenne.
Ezt írtam feljebb.
Mondjuk abban nem értek egyet hogy 200 kilóba 1 ismétlést felhúzni bárkinek lehengerlően erős. Az attól függ hogy kinek.

válasza:"nem értek egyet hogy 200 kilóba 1 ismétlést felhúzni bárkinek lehengerlően erős"
Nyilván egy 95 kilós versenyzőnél mást jelent egy 200 kilós felhúzás, mint egy 75 kilós hobbistánál, de ezért írtam, hogy ne csak gyúrós aggyal gondolkozzunk, hanem próbáljunk meg néha objektíven.
Hány férfi családtagod, haverod, kollégád tud 200 kilóval deadliftelni? Közülük hány tud 200 kilóval "pattintva" fekvenyomni?
A Föld férfipopulációjának 95%-a attól kórházba kerülne, ha csak ránézne ekkora súlyra.

válasza:#7
Igen ha az átlag nem edzett férfiakat nézzük, akkor nyilván.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Ismertek ilyen szemelyeket?Koszi❤️
Pl tricepsz nyújtás két kézzel fej fölött kézi súlyal. Elvileg úgy kell be engedni a súlyt, hogy a könyök nem nyílik szét egy centit se de én igy inkább a csuklyám érzem akkor érzem rendesen a tricpeszet ha szét nyilik a könyököm.
A mádodiknál előrébb van a könyök, így mélyebbre tudom engedni. Az elsőnél oldalt van teljesen a könyök.
- A könyök szigorúan a test mellett van fixen, és nem mozog. Itt megy a legkisebb súllyal és a legkevesebb ismétléssel. - A könyököt előre helyezzük kicsit a test elé, a has mellé, de itt sem mozog, fixen fekszik a has oldalán. - Itt mozog a könyök előre, a súlyt...
Most készülök menni, természetesen lesz segítségem, csak érdekel hogy kb hány alkalommal számoljak.
Nem megy tulsagosan le? En igy olvastam hogy csak addig szabad lemenni,amig a combod a vadliddal derekszoget zar be...kulonben megbantjak az izuleteid... szerintetek?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!