Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Dietgainz Sanyi a legjobb...

Dietgainz Sanyi a legjobb edző magyarországon?

Figyelt kérdés
Itt is folyton rá hivatkoznak. Magyarországon nincsenek más jó edzők, csak ő?

júl. 7. 04:33
 1/6 anonim ***** válasza:
46%
nem.
júl. 7. 09:11
 2/6 anonim ***** válasza:
71%

Nem a legjobb magyarországi edző, de naturál versenyfelkészítésben a legjobbak között van.

Én nem látom, hogy mindenki rá hivatkozna. Inkább a videóit linkelik be gyakran kezdőknek és hülyéknek edukációs célból.

júl. 7. 11:45
 3/6 A kérdező kommentje:

Vagyis azzal hogy ide linkelgetik őrá hivatkoznak. Miért nem linkelgetnek masokat?

júl. 7. 11:48
 4/6 anonim ***** válasza:
54%

Honnan tudjam, ki mit miért nem csinál?

Veled ellentétben sose sírtam még éjszakánként, hogy a gyakorikerdesek.hu-n miért linkelgetik a névtelen kommentelők DietGainz Sanyi videóit.

júl. 7. 11:51
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
Dehogyis.
júl. 7. 12:52
 6/6 anonim ***** válasza:
44%
Viszi tovább a régi sárga oldalas drugs bunny beszédstílust, nagyon kizárólagos, csak úgy lehetnek a dolgok ahogy ő elképzeli, pl aki heti 2szer jár edzeni az kb nem is ember számára, mert miaz hogy csak ennyi energiát tesz bele
júl. 11. 09:26

Kapcsolódó kérdések:

Melyik a "legjobb" táplálékkiegészítő cég Európában/Magyarországon?

Melyik a legjobb megbízhatóság, ár-érték arány, termékek széles választéka közül? Szeretnék elköteleződni egy cég mellett, de nem tudom mit válasszak. Eddig Scitec-es termékeket használtam.

Melyik a legjobb személyi edző képzés Magyarországon?

Láttam, hogy van okj, edző szak egyetemen és rekreáció szak is. Melyik a legjobb?

Valóban a Scitec Nutrition kínálja az elérhető legjobb minőséget Magyarországon?

A hangsúly a legjobbon van. A legminőségibb termékekre van szükségem.

Magyarországon Wittman Zsolt a legjobb személyi edző?

Suli is nagy jó de azért ott vannak kétségeim a hintázós gyakorlatok miatt.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!