185 centi felett naturálon van értelme 20% testzsír alá menni?

válasza:"a szertől valakinek ennyire nincs önkontrollja"
Fáj, hogy lifetime naturálként ötször erősebb vagyok, mint te több ezer milligramm szteroiddal valaha lehetnél?

válasza:

válasza:184 cm-rel én középmagasnak érzem magam, semmiképpen sem nyurgának.
Igaz mostmár 80kg vagyok, amikor 55-60kg voltam 8-ik osztály körül, na akkor éreztem magamat esetlenül magas csontváznak.
Egyébként a 110kg guggolást földig 8-10 ismétléssel bas.ott jó már, nem versenyző szinten, de akkor már komolyak kell legyenek a lábak.
Viszont ha erőemelősen nagyon seggből és erőre guggolsz, akkor nem olyan nagy szám, mert 65kg-os kislány is guggol ennyit 1 ismétléssel csúnya formával.

válasza:#24
Tény az hogy high barban ATG guggolással nehezebb 110kilóval 8-10 ismétlést guggolni mint ugyanezt Low barban. De ez még akkor sem nagy szint.

válasza:"110kg guggolást földig 8-10 ismétléssel bas.ott jó már, nem versenyző szinten, de akkor már komolyak kell legyenek a lábak"
Egy 85-90 kilós csávónak nem lesznek jó lábai attól, hogy 110 kilóval guggol 8 ismétlést.
Attól még nem leszel jó boxoló, mert szép bal egyenest ütsz. Attól még nem leszel jó focista, mert ügyesen rúgod a tizenegyest. Ennél milliószor összetettebb tényezők szükségesek a jó sportolói eredményekhez.
Testépítésben szintén. Egy férfinak kevés a 110 kilós guggolás a jó eredményekhez, azaz a jó izomtömeghez.

válasza:

válasza:nekem azert nagyon jót fejlődött a lábam 110 kgtól is de az való igaz h 67 vagy ilyen 68kg voltam akkoriban kb
az azért úgy persze h más
Függ a láb hosszától is.
Magas, hosszú lábú embereknek nem ajánlják a guggolást, csakha nincs más választásuk mert ebből élnek, mert úgy járhatsz mind Roni Coleman.
28
Miért lenne más 70 kilósan mint 90 kilósan? A gravitáció ugyanúgy húz, nem? Ezt a logikát sosem értettem.
Akkor én is kezdhetem, hogy 170 centisen más mint 190 centisen mert magas emberként duplán számít.
Kapcsolódó kérdések:
Sziasztok! Edzem 8 éve, eddig sosem volt alternatíva, hogy megálljak egy súlyon, mindig diéta-tömegelés váltakozása volt. Most kezdek kényszerszerű lenni ebben a sportban és más területekre szeretném fókuszálni időm, így késő ősztől nekiállnék egy komoly...
Milyen anyagok, milyen mennyiség és vajon mennyire bírja ezt a szervezet? A gyakori vízhajtást, az alacsony testzsírt és a szteroidokat? Az ilyen csávók blast n cruise jelleggel tolják nonstop a cuccot, vagy ők is inkább kúraszerűen?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!