Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 185 centi felett naturálon...

185 centi felett naturálon van értelme 20% testzsír alá menni?

Figyelt kérdés
Úgy érzem teljesen “elfogy” a seggem és a lábam, nem töltöm ki a nadrágokat és úgy nézek ki mint egy ágrólszakadt.
júl. 12. 13:12
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
43%

"a szertől valakinek ennyire nincs önkontrollja"

Fáj, hogy lifetime naturálként ötször erősebb vagyok, mint te több ezer milligramm szteroiddal valaha lehetnél?

júl. 13. 14:15
 22/34 anonim ***** válasza:
van értelme,
júl. 13. 17:14
 23/34 anonim ***** válasza:
56%
Naturál vagyok, te viszont nem, mert női hormonokat használsz.
júl. 13. 18:18
 24/34 anonim ***** válasza:
22%

184 cm-rel én középmagasnak érzem magam, semmiképpen sem nyurgának.

Igaz mostmár 80kg vagyok, amikor 55-60kg voltam 8-ik osztály körül, na akkor éreztem magamat esetlenül magas csontváznak.

Egyébként a 110kg guggolást földig 8-10 ismétléssel bas.ott jó már, nem versenyző szinten, de akkor már komolyak kell legyenek a lábak.

Viszont ha erőemelősen nagyon seggből és erőre guggolsz, akkor nem olyan nagy szám, mert 65kg-os kislány is guggol ennyit 1 ismétléssel csúnya formával.

júl. 13. 22:08
 25/34 anonim ***** válasza:

Tény az hogy high barban ATG guggolással nehezebb 110kilóval 8-10 ismétlést guggolni mint ugyanezt Low barban. De ez még akkor sem nagy szint.

júl. 14. 04:53
 26/34 anonim ***** válasza:
32%

"110kg guggolást földig 8-10 ismétléssel bas.ott jó már, nem versenyző szinten, de akkor már komolyak kell legyenek a lábak"

Egy 85-90 kilós csávónak nem lesznek jó lábai attól, hogy 110 kilóval guggol 8 ismétlést.

Attól még nem leszel jó boxoló, mert szép bal egyenest ütsz. Attól még nem leszel jó focista, mert ügyesen rúgod a tizenegyest. Ennél milliószor összetettebb tényezők szükségesek a jó sportolói eredményekhez.

Testépítésben szintén. Egy férfinak kevés a 110 kilós guggolás a jó eredményekhez, azaz a jó izomtömeghez.

júl. 14. 10:49
 27/34 anonim ***** válasza:
Persze hogy van.. gondolom nincs rajtad eleg izom. Miota edzel? 100kg guggolasba majdhogynem kezdo szint egy ferfinak
júl. 14. 13:22
 28/34 anonim ***** válasza:

nekem azert nagyon jót fejlődött a lábam 110 kgtól is de az való igaz h 67 vagy ilyen 68kg voltam akkoriban kb

az azért úgy persze h más

júl. 14. 13:27
 29/34 A kérdező kommentje:

Függ a láb hosszától is.

Magas, hosszú lábú embereknek nem ajánlják a guggolást, csakha nincs más választásuk mert ebből élnek, mert úgy járhatsz mind Roni Coleman.

júl. 14. 13:48
 30/34 A kérdező kommentje:

28

Miért lenne más 70 kilósan mint 90 kilósan? A gravitáció ugyanúgy húz, nem? Ezt a logikát sosem értettem.

Akkor én is kezdhetem, hogy 170 centisen más mint 190 centisen mert magas emberként duplán számít.

júl. 14. 13:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Mi az a testzsírszázalék ami diéta után tartható naturálon izomvesztés nélkül?

Sziasztok! Edzem 8 éve, eddig sosem volt alternatíva, hogy megálljak egy súlyon, mindig diéta-tömegelés váltakozása volt. Most kezdek kényszerszerű lenni ebben a sportban és más területekre szeretném fókuszálni időm, így késő ősztől nekiállnék egy komoly...

Az ilyen Gerardo Gabriel féle kamu naturálok mennyi és milyen cuccot tolnak, hogy ilyen tartósan hoznak egy naturál határ felett 10 kilós formát 5% testzsírral?

Milyen anyagok, milyen mennyiség és vajon mennyire bírja ezt a szervezet? A gyakori vízhajtást, az alacsony testzsírt és a szteroidokat? Az ilyen csávók blast n cruise jelleggel tolják nonstop a cuccot, vagy ők is inkább kúraszerűen?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!