Vizsgaidőszakban ki mennyire tud odafigyelni a kajálásra meg az edzésre a tanulás mellett?
Figyelt kérdés
2014. máj. 7. 12:03
11/16 anonim válasza:
Hát nem tudom, én az én egyetememet és rajta a karomat nehéz szaknak tartom, és itt egy félévben 1-3 vizsga van, de az viszont odaver.
12/16 anonim válasza:
Mi a 3. Megoldasa? Ne mondd el csak valami ràvezetèst légyszi :)
13/16 anonim válasza:
Hát nekem ebben a félévben volt 3 féle labor, abból 2 beugrós, igaz az egyik csak kéthetente. Most csak 1 számolós ZH volt évközben, meg persze annak a kötelező gyakorlatai, és lesz majd vagy 7-8 vizsga legalább. És ilyesmi egy átlagos félév. Mondjuk nem ez a leghúzósabb egyetem, de azért nem is könnyű, és szivatnak is egyesek, ahol tudnak.
De legalább alig járok be xD
14/16 anonim válasza:
Most vagyok végzős egyetemista...szinte már visszasírom azt, amikor még csak érettségi miatt kellett aggódni :D
15/16 anonim válasza:
Meg vannak 30 perces edzesek amikkel fel lehet szedni a felszedheto izom 90%-át
16/16 anonim válasza:
A vizsgaidőszak már nem olyan para, inkább a szorgalmi időszak vége az agyhalál.
Ilyenkor annyit teszek az "egészségem" érdekében, hogy cukros helyett cukormentes energiaitalt, kávét meg kólát vedelek literszámra. Úgy pörgök, hogy enni már nem s akarok. Persze ez rohadtul egészségtelen, de annyi a dolgom, hogy már-már aludni sincs nagyon időm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!