Whey Gainer 35öt mikor kéne letolnom?
Figyelt kérdés
Edzés előtt, után, közben? :) hogyan kéne ? most vettem először ilyet2014. máj. 7. 22:04
1/12 anonim válasza:
Csak edzés után. Máskor nem kellene gyors ch-s cuccot iszogatni.
2/12 A kérdező kommentje:
szálkásítás mellett is elfér? egyébként nem rossz cucc, de olyan édes, hogy az már undorító
2014. máj. 7. 22:07
3/12 anonim válasza:
Attól függ, hogy mennyi ch-val szalkasitasz. A napi osszbevitel számít.
4/12 A kérdező kommentje:
őszintén? a ch-t annyira nem figyelem, low carbot részesítem előnyben :) inkább több fehérjét tolok le, hogyha kell akkor energiát onnan vegyen :)
2014. máj. 7. 22:11
6/12 A kérdező kommentje:
rendben :) köszönöm :) még egy olyan kérdésem lehetne, egyiknap nézegettem a kérdéseket.. és nem vagyok benne biztos, hogy te írtál-e valakinek kommentet és egy elég jó weblapot linkeltél be, egy test volt előről, hátulról ahol külön izomcsoportokra lehetett rákattintani és gyakorlatokat mutat rájuk :)
2014. máj. 7. 22:15
7/12 anonim válasza:
De ha érdekel, én most 50 ch alatt vagyok, a zsírt emeltem a fehérje az nálam mindig sok. Így jó lesz a forma. Vagyis jobb, hogy ne legyek nagy arc.:-)
Írod hogy nem figyeled a ch-t. De ha nem figyeled, akkkor honnan tudod, hogy low carb van? Ugye azt tudom hogy carb az a ch? :-)
8/12 anonim válasza:
Nem én linkeltem, de a biotech honlapján van ez, keresd meg.
9/12 A kérdező kommentje:
reggel tolok be egy kis ch-t pontosan 47grammot, 10kor 200g csirkemell, párolt zöldség, paradicsom, kígyóuborka, brokkoli, délben is ezt tolom 4kor is, és mivel 4 után szoktam terembe járni 7 fele iszok 1 adag nitro pure whey goldot :) ennyi a napi étrendem :)
2014. máj. 7. 22:23
10/12 anonim válasza:
Ha így megy le heti kb 0,5 kg zsír, akkor jó. Ha heti több mint 1 kg fogyás van, akkor emelj vagy a ch-n vagy a zsíron. Neked kell eldönteni, hogy mi fér a dietadba, te látod magadon a változást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!