A lenti videóban amit a csaj csinál fekvözik súllyal a hátán az normális vagy csak maga mutogatás és tönkre teszi a gerincet?
https://www.youtube.com/watch?v=nNxeRBi1KvM
és ink testépítők válaszát várom nem tizen nem tom hány évesekét
Szerintem nem teszi tönkre a gerincet ha fokozatosan van hozzá szoktatva, ill. ha szabályosan tud vele fekvőzni.
De nyilván genetika és ember függő.
"Hihetetlenül ügyes!! És sztem tök jó amit csinál!! Nem tudom h mit szóljátok le!! Lefogadom h mindegyikőtök egy csontkollekció v egy zsírgolyó!! Mit meg nem tennék azért h így tudjam magam felhúzni v így kéznállni!"
Szerintem értelmes emberek nem azért edzenek,hogy ügyesnek gondolják őket,arra ott vannak a cirkuszban a bohócok,meg az artisták,hanem azért,hogy fittek legyenek,egészségesek,és jól nézzenek ki.De a kérdés amúgy sem az ügyességére vonatkozott.A fogadást pedig részemről elvesztetted,kicsit pufi+izmos vagyok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!