Milyen fehérjét ajánlotok, stb? Többi lent:
Szeretnék fehérjét szedni meg minden de nem tudom,hogy milyennel érné meg elkezdni..kb 5-6ezer forintom volna jelen pillanatban rá .. (drágábbat azért nem akarom mert ha nem érzem egy picit is a hatását akkor fölösleges sázmomra..tudom ez nem 1-2nap de azért...) És mivel a szüleim eléggé óv intézkedők stb.. ezért nem neten kellene megrendelnem hanem rendesen bemenni egy ezzel foglalkozó boltba és ott kérni stb..
Na itt a kérdésem... Ha bemegyek pl: anyával és megkérdezzük pl : 5-6 ezer körül milyet ajánlana..stb.. akkor ez kinevet vagy aztmondja (14éves,156cm :S )létemre,hogy inkább menjek haza? Ha nem túl érthetően írtam kérdezzetek és elmondom még 1x érthetőbben :D
Milyen hatást akarsz mégis? Az is csak kaja. Az mindegy hogy a tápanyagbeviteled egy részét proteinporból fedezed vagy az egész szilárd kajából megy, lényeg, hogy meglegyen. Tehát nem leszel izmosabb attól, hogy a kajád egy részét porból viszed be, mert ez nem csodaszer, nem varázspor, nincs olyan hatása amit te elvársz!
Kérdezz ha nem érted.:)
15:39 : Nem akarok koxolni.pusztán fehérjét akarok nyomatni.
Kur.vára nem egy a 2.
na jó, lásd hogy milyen rendesek vagyunk.
Több jó fehérjekészítmény van: MHN 100% wheypro, Whey c6, Stillmass 6:3:1,Myprotein impact, Scitec 100% whey prof, Twinlab whey fuel, California fitness 100% whey, Biotech nitro pure whey gold, Dymatize elite whey, VPX Syngex, Nutrend whey core 100, stb..
Ha több fehérjét akarsz bevinni, akkor csak annyi a dolgod, hogy nem eszel magas szénhidráttartalmú ételeket mint pl: kenyérfélék, péksütemények, rizs, burgonya, tészták stb.
Ha ezt betartod, és annyit eszel hogy jól lakjál, akkor biztosan emelni fogod a fehérjebeviteled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!