Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan jobb a kar edzése?

Hogyan jobb a kar edzése?

Figyelt kérdés

Ha sorozatonként váltva edzem a karjaimat. Vagy ha leedzem az egyiket és utána a másikat

Egy Egykezes súlyzóm van csak

2014. máj. 11. 22:17
 1/5 anonim ***** válasza:
Gondolom úgy értetted, hogy előbb leedzed a bicepszet, majd utána a tricepszet. Esetleg fordítva. Mindegy. De lehet szuperszettben is- 1 bicepsz sorozat után rögtön egy tricepsz. Csak ez 1 db egykezessel nehezebb, mert bicepszre húznod kell bal kézzel egy sorozatot, majd jobb kézzel. Ez után jöhet a tricepsz.
2014. máj. 11. 22:29
 2/5 A kérdező kommentje:

A váltást nem izomra értettem, hanem jobb és bal karra

Egy sorozat bal bicepsz, utána jobb bicepsz

Vagy az a jobb, ha leedzem az egyik kárt, majd utána a másikat

2014. máj. 11. 23:05
 3/5 anonim ***** válasza:
Ja értem úgy nem jó hogy előbb leedzed a bal kart teljesen, majd a jobbat. Ez így nem lesz jó.
2014. máj. 11. 23:09
 4/5 anonim ***** válasza:

Igazából majdnem mindegy, a lényeg hogy meg legyen csinálva.

De ha váltva csinálod, akkor addig mindig pihen az egyik, amíg a másikkal dolgozol, így nem kell plusz pihenőidőt beiktatnod. (Én így csinálnám.)

Ha az egyiket leedzed teljesen, majd utána a másikat, akkor szükségszerűen lesznek a gyakorlatok között szünetek, így több ideig tart az edzés, miközben nem végzel több munkát.

2014. máj. 12. 09:21
 5/5 anonim ***** válasza:
nem. Úgy nem lenne jó, mert a másik karjára kevesebb energia jutna, ha előbb leedzene bal karra, majd utána jobbra.
2014. máj. 12. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!