Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mit csináljak a hátammal? SOS!

Flevi kérdése:

Mit csináljak a hátammal? SOS!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kb. 3 hete lábnyújtásnál (valószínű rossz "kapaszkodás" miatt, azóta már csináltam máskor is, de akkor nem lett semmi, figyelem a helyes végrehajtásra) meghúzódott a hátam bal oldala (főképp fent, a törzs és derék nem!). Azóta pihentetem, egy kicsit javult, de még mindig fáj néhány mozgásnál. Van, hogy tüsszentéskor nyilall bele a fájdalom...Elég szar helyen van, megnyújtani is alig lehet...Volt már maszírozás, kenőcs is (asszem izomlazító, de nem biztos), de még mindig érzem, ha pont úgy hajolok, mozgok stb.

Mit csináljak? Pihentessem tovább? Vagy mi legyen? Pont a hátam van egy kicsit lemaradva, szélesség megvan, de vastagítás nagyon kéne...Szóval most mi a teendő?..:/

Előre is köszi!

2014. máj. 12. 17:55
 1/4 anonim ***** válasza:
ez a bele nyilall dolog most izomfájdalom,vagy a gerincből kiinduló fájdalom?
2014. máj. 12. 18:09
 2/4 A kérdező kommentje:
Izomfájdalom, valami húzódás-féle, de a húzódásnak nem kellett volna elmúlnia ennyi idő alatt? A gerincemmel semmi baj.
2014. máj. 12. 18:44
 3/4 A kérdező kommentje:
Igazából nem is bele nyilall, hanem ilyen tompa fájdalmat érzek.
2014. máj. 12. 18:54
 4/4 anonim ***** válasza:

nem hosszú,olvasd át.

ami valószínűleg rád vonatkozik az a tokbecsípődés és a kilapult porckorong,csak nálad felső hátnál van,nem a derékban-

[link]

és ott a megoldás is "nyújtás,az ízületi felszínek távolítása"

ezt felső háti gerinctornán tudod megtanulni rendesen.

2014. máj. 12. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!