Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Nem sok ez a 3 kg fogyás 1...

Nem sok ez a 3 kg fogyás 1 hét alatt?

Figyelt kérdés
178 cm vagyok, 79kg-al kezdtem diétázni, és 1 hét alatt lement 3kg, most vagyok 76kg, még egy picivel kevesebb is. Heti 3x(most átállok heti 2x teljes testedzésre időszűke miatt.) edzettem, 2x sportoltam mást(foci), és van heti 2 tesiórám is. Napi 160g fehérjét eszek, 160g ch-t, és 40-50g zsírt. Szerintem túl kevés a ch. A karomat megmértem diéta előtt, és csak pár mm-t csökkent, és ugyan azokkal a súlyokkal bírok edzeni, nem érzem magam fáradtnak se, se gyengébbnek. Szemmel annyi látható, hogy kicsit eresebb a karom, semmi több, meg a mellemen érzem, hogy nincs annyi zsír. Úgy tudom, hogy heti 1kg-ot egészséges fogyni, mert, ha több is megy, az már izomból megy. De létezik az, hogy 2kg izmot csak így ledobtam volna? Nem érzem magamon.. Nem csak víz? Semmi cukrot nem eszek, csak vizet iszok, néha 1-2 gyümölcsöt, és rengeteg zöldséget. Kicsit meglepett ez a 3kg, remélem nincs baj, de betudok tolni reggelente több zabpelyhet, meg még 1 adagot délután. Mit gondoltok?
2014. máj. 13. 16:50
 1/4 anonim ***** válasza:
Valószínűleg főleg vízről van szó, illetve attól függően, hogy a diéta megkezdése előtt mennyire voltak tele a beleid, lehet még ürülés is eredménye is.
2014. máj. 13. 16:57
 2/4 A kérdező kommentje:
Mármint ürítés? Hát mostanság van mikor napi 2x jön.. :D
2014. máj. 13. 17:00
 3/4 anonim ***** válasza:
Az első héten lehet több fogyás a ch ürítés miatt és a ch által visszatartott víz is megy ilyenkor. De utána be kellene állni inkább a heti 0,5kg fogyásra, mert csúnya izomvesztés lesz belőle, ha több lesz, mint 1kg.
2014. máj. 13. 17:08
 4/4 A kérdező kommentje:
akkor eszek még 50g rizset és 50g zabpelyhet. :)
2014. máj. 13. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!