Mérgezést kaptam?
Tegnap alig ettem valamit es este amikor haza ertem ettem ket szelet sult csirkemellet torott krumplival es mega daily one 1kapszulat. Utana 5mg creatine monohydrate 1dl vizzel es ra Protein expressbol 40grammot 7dl vizzel. Igen kaja utan vettem be ezeket kb 5perc leforgasa alatt.
Azota rosszul vagyok, egesz nap fekudtem. A lazam most estere felszokott 38.7re. Semmit nem ettem mert nem kivanom az etelt.
Hanyni nem.tudtam hiaba dugtam le az ujjam, fel vagyok puffadva, fajnak az izmaim amikor felkelek vagy egy pohart emelek. Erotlen vagyok.
Ezekkel a tunetekkel forduljak a surgossegi osztalyhoz?
mitől kaptál volna mérgezést? :D
a kreatintól lehetnek puffadásra mutató jelek, de láz biztos nem. ez egy sima influenza vagy mi a rák lehet.
Valami szakértőbbre hallgass de ez szerintem influenza is lehet..
Meg persze hogy megfeküdte a gyomrod ha egész nap éhezés után bedobtál egy vacsit,kreatint,fehérjét és egy liter vizet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!