Drugs Bunny hogy lehet ekkora ********?
Feltettem az Bunny Válaszol rovatban egy kérdést, előtte elolvastam a szabályzatot és a Sárga Kapszulát.
Az egylábas guggolás nehezítéséről kérdeztem, igaz még nem tudom megcsinálni, de ugye 12 évesen nem használhatok súlyzót, ezért kérdeztem. Előttem volt 2 ember akit szintén lecseszett, és érdekes, a harmadik, aki a szabályzat egyik pontját megszegte, annak normális választ adott. De ha már nem tud normálisan válaszolni, legalább kúltúráltan tenné.. ilyen embert. Néztem róla képeket, ilyen embert!!!! Ilyet naponta látok -_-
A "pali" kb. 3 éves korod óta nyomja az edző válaszolt. Szerinted te mennyire lennél kedves még mindig?
Amúgy írja is, hogy a rovat célja elsősorban a szórakoztatás, másodsorban a tanácsadás.
De amúgy itt is kérdezhetsz, vannak hozzáértők.
jajj, de uncsi már ez, bunny egy köcsög, de már akkor is ilyen volt, amikor apád tökében sem voltál, kérdező. és ezt szó szerint értem.
egylábas guggolás nehezítése: csinálj többet, vazze. de ha meg meg sem tudod csinálni, f4sznak kell azon filózni, hogyan nehezíted.
Az egylábas miért lenne hülyeség?
Szétcseszi az izületeket?
12 vagyok, de ezt még én is tudom... mire eljutok az egylábasig, addigra pl a térdem úgy megerősödik, hogy nem fogja roncsolni annyira. A guggolást is amióta rendesen bemelegítek, szabályosan csinálom és a végén jól lenyújtom kevesebbszer ropog.
te nem vágod. 12éves kis csíra vagy, bakker, hányadikos? hatodikos? aztán te osztod itt az észt? meg se születtél, én már versenyszinten sportoltam. Letegezel itt, az oké, de ha a való világban rádköszönnék, csókolommal köszönnél vissza, öcsi.
És megáll.
Mondtad, hogy hány éves vagy? Nem
A való életben rádköszönnék? Nem, ismeretlenekre nem köszönök, kivétel alóla a boltos...
Az meg, hogy mióta versenyzel, ki kérdezte, hogy hány fogad van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!