A testépítés tényleg csak gazdagoknak való?
Figyelt kérdés
Szeretnék testépítéssel foglalkozni, úgy vélem, elsajátítottam az alapismeretek, s miután mindent kiszámoltam, kiderült, hogy ha eredményt is szeretnék elérni, akkor bizony nem kevés pénzt kell költenem havi szinten. Mit tehetnek az olyan csórók, mint én, akik kevesebből élnek havonta, mint amennyit elméletileg csak a testépítésre kellene költeniük?2014. máj. 16. 21:00
1/9 anonim válasza:
Erre most mit lehet írni? Kaja kell, egy átlagnál jobb fizikumot el lehet érni kis ráfordítással, dúrvább szinthez meg nagy ráfordítás kell. Vagy tudod finanszírozni vagy nem.
2/9 anonim válasza:
Igen, úgy 1 kiló húst kéne minden nap megenni, és ez csak a hús. Való igaz, hogy a hétköznapi ember napi 1 kiló hús árából bőven jóllakik
3/9 anonim válasza:
Profi szinten igen, mert csak a koksz kerül havi 50-100 ezerbe cucctól függően + a kaja. Naturálban is kaja 30-40 ezer + 20 a tápkieg.
4/9 anonim válasza:
1 kg hús az meg nem kell, ez baromság. Az kb 250g fehérje. Ennyi egy 120 kilós testépítőnek kell!
5/9 anonim válasza:
Dehogy kell egy kiló hús, hagyjuk már. Ha 4g*ttkg fehérjét akarsz bevinni és másból nem viszel be fehérjét, akkor ja. De ha eszel mellé tojást, túrót, fehérjeport, elég lehet 300 gramm is.
6/9 A kérdező kommentje:
sandorzsolt: 80 kilós vagyok, és olvastam olyat is, hogy 3-4g/tt fehérje kéne egy napra. Az bőven megvan 1 kiló hús. 2000 ft/kiló áron csak a csirkemell megvan 60ezer forint havonta, és hol van még a többi.
2014. máj. 16. 21:58
7/9 anonim válasza:
"olvastam olyat is, hogy 3-4g/tt fehérje kéne egy napra."
Dehogy kell. Zsírmentes izomtömegre számolj 2,3-2,5 g*ttkg fehérjét, és jó napot!
A csirkemell meg nem 2000 forint ha jó helyen veszed, hanem 1200-1300 ft. És nem csak csirkemell létezik, az alig több, mint fele ennyibe kerülő comb pl ugyanolyan jó.
8/9 anonim válasza:
3 g* tskg-nyi fehérje többnyire csak diétánál szoktak bevinni.
9/9 anonim válasza:
Próbáld meg úgy, ahogy tudod. Ha megy, megy, ha nem, nem. Ha nem próbálod meg, biztos nem megy.
Egy átlagembernél jobb szintet valószínűleg el tudsz érni, ha nem vagy nagyon peches genetikájú. Ha neked több kell, hát akkor így jártál. Addig nyújtózkodj, ameddig a takaród ér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!