Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mit tegyek? Köszi hogy végig...

Mit tegyek? Köszi hogy végig olvasod!

Figyelt kérdés

18/f vagyok 1 éve kondizok . minden 2. nap edzek, pihenö napon 1 mig gyuros nap 2 pohár tej savó fehèrjèt iszok. eddig magamhoz mérten szèpen fejlödtem. viszont most a vizsgák miadt kihagytam edzès napokat, össze- vissza ettem minden fèlèt .(2-3 hèt)

elkezdtem hizni tüblet felesleg lett a hasamon,nyakamon ès a mellemen.

ezért ugy gondoltam hogy vissza veszek a fehèrjèbõl ès csak 1 et iszok edès nap.

sajnos a hizás meg maradt, ès már nem is tudok annyit nyomni mint eddig.

amire èn gondolok :

-kevès fehèrje bevitel

- 11 óra utáni vacsora

- nem megfelelö menyisègü has gyakorlat

-nem megfelelõ edzès terv

több hètre vissza menöleg vègig böngèsztem a gyk, de konkrèt ehez hasonló kèrdèst nem találtam.

Tanácstalan vagyok! Ha esteleg bárkinek van ötlete azt megköszönöm. ha kell privibe küldok kèpet megye szerint.

2014. máj. 16. 23:36
 1/3 anonim ***** válasza:
nem akarok bunkó lenni de elég hulye vagy még az egészhez ahogy így lejött. valoszinü a kevés fehérje beviteled is de alapból milyen az étrended? a fehérjét h.ülyeség volt lecsökkenteni 2 adagról egy adagra. a 11 utáni vacsora nem feltétlen ront a helyzeten csak nem mindegy mit és mennyit eszel. helyi zsirégetés nincs ha arra gondolsz a hasgyakorlatoddal. van esély arra is ,hogy nem megfelelő az edzésterved
2014. máj. 17. 02:12
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha nem edzel annyit, össze-vissza eszel, ráadásul a fehérjéből veszel vissza, akkor mégis mit vártál? Nyilván sza rabb lesz a forma. Hogy mit tegyél: kemény edzések, 2g x ttkg fehérje legyen meg mindennap, kevesebb ch.
2014. máj. 17. 05:21
 3/3 anonim ***** válasza:
ja és igen, ahogy az első írja, nincs helyi zsírégetés, a hasazástól nem megy le a zsír onnan. Nem tudod szabályozni a zsírleadás helyét.
2014. máj. 17. 05:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!