Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Főztem a rizst, kicsit ropogós...

Főztem a rizst, kicsit ropogós/kemény lett és barna, mert elrontottam a főzést. Túl sokáig főztem szerintem. Megettem így edzés előtt 1,5 órával. Így is éppúgy felszívódott, és a tápanyagtartalma is maradt? Nagyon enyhén égett íze volt.

Figyelt kérdés

2016. márc. 14. 07:46
 1/4 A kérdező kommentje:
Barna rizsről van szó
2016. márc. 14. 07:47
 2/4 A kérdező kommentje:
de összességében ehető volt. csak kicsit furcsa volt.
2016. márc. 14. 07:48
 3/4 A kérdező kommentje:
az is lehet h vizet is keveset tettem hozzá. nem tudom.
2016. márc. 14. 07:49
 4/4 anonim ***** válasza:
Kevés vizet tettél hozzá. De így is annyi tápanyagtartalma volt.
2016. márc. 14. 09:33
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!